Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

Ανακωχή Βαξεβάνη – «Εφ.Συν.» µε… πίεση από Κουµουνδούρου

Φαίνεται πως η δύσκολη θέση στην οποία έχει περιέλθει η Κουμουνδούρου δημοσκοπικά και πολιτικά οδήγησε το στενό σύστημα Τσίπρα στην ανάληψη πρωτοβουλιών για τη γεφύρωση του χάσμα-τος μεταξύ της «Εφημερίδας των Συντακτών» και του Κώστα Βαξεβάνη, που μέχρι πρότινος ήταν στα μαχαίρια.

 

Συγκεκριμένα, οι «Συντάκτες» στη διαδικτυακή τους έκδοση φιλοξένησαν μια ανάρτηση του Κώστα Βαξεβάνη στο twitter με την οποία διαμαρτυρόταν για την αυτόφωρη διαδικασία που εκκρεμούσε εναντίον του, κατόπιν εξώδικης διαμαρτυρίας που είχε αποσταλεί από την πλευρά 22 αστυ- νομικών για δημοσίευμα του «Documento», το οποίο έκανε λόγο για αστυνομική βία και σύμφωνα με τα στελέχη της Αστυνομίας παραβίαζε τα προσωπικά τους δεδομένα.

 

Υπενθυμίζεται ότι η διευθυντική ομάδα της «Εφ.Συν.» βρίσκεται σε καθεστώς διαρκούς αντιπαράθεσης (με κάποιες φάσεις ανακωχής, βεβαίως, όποτε το επιτάσσουν οι ανάγκες) με τον κολλητό φίλο των Πολάκη και Καρτερού και κουμπάρο του Νίκου Παππά, λόγω της προνομιακής μεταχείρισης που κατά κοινή ομολογία απολαμβάνει από την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και της επιλογής να αποτελεί την αιχμή του δόρατος σε μια σειρά από επιχειρήσεις προσωπικών επιθέσεων εναντίον του Κυριάκου Μητσοτάκη και της συζύγου του.

 

Φυσικά, δεν θα πρέπει να λησμονείται και η δημόσια επίθεση που είχε εξαπολύσει ο Κώστας Βαξεβάνης στην «Εφ.Συν.» μετά τη φιλοξενία διαφημιστικής καταχώρισης  της Ν.Δ. πριν από τις εθνικές εκλογές του Ιουλίου, αλλά και ο χαρακτηρισμός «πάτος της δημοσιογραφίας» που είχε αποδώσει με τη σειρά της η εφημερίδα στον εκδότη του «Documento».

 

Ωστόσο, οι έντονες πιέσεις της Κουμουνδούρου να ξεπεραστούν αυτές οι «λεπτομέρει- ες» στην προκειμένη περίπτωση έπιασαν τόπο (όπως και σε ορισμένες  άλλες στο παρελθόν), με την «Εφ.Συν.», αλλά και το επίσημο κομματικό έντυπο του ΣΥΡΙΖΑ, την «Αυγή», να τίθενται ξεκάθαρα στην υπηρεσία της επικοινωνιακής στρατηγικής του «εκλεκτού» Κώστα

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου