Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

«Social µπάχαλο» του Νίκου Μουρατίδη

Η Μαρίνα πενθεί

 

«Μου ανακοίνωσε ότι θέλει να μείνει μόνος, με απαξιώνει». Η κ. Μαρίνα Πατούλη απευθύνει έκκληση και ψάχνει τον σύζυγό της, τον γιατρό, πρώην δήμαρχο Αμαρουσίου και νυν περιφερειάρχη Αττικής, κ. Γιώργο Πατούλη.

«Δεν ξέρω αν του έχω κάνει κάτι. Απλώς εξαφανίστηκε. Δεν ξέρω καν πού μένει. Δεν έχω καμία εικόνα».

 

Βιώνει μια απέραντη θλίψη, βιώνει «τη βία της σιωπής» και ευχήθηκε καμία γυναίκα να μη βιώσει αυτό που περνά η ίδια. Και όλα αυτά τα λέει σε τηλεοπτικές εκπομπές και σε περιοδικά/sites κουτσομπολιού και lifestyle.

 

Η Μαρίνα Πατούλη, που έμοιαζε να είναι τόσο ευτυχισμένη. Από τις χιλιάδες (δεν είναι υπερβολή) αναρτήσεις της, με φωτογραφίες και βίντεο από το σπίτι τους, τα ταξίδια τους, τις εξόδους τους, τα πάρτι τους, τις κοινωνικές και επαγγελματικές τους υποχρεώσεις, μας έδειχνε πόσο ερωτευμένοι ήταν οι δυο τους.

 

Κεραυνός εν αιθρία λοιπόν η είδηση πως από τον Ιανουάριο ο κ. Πατούλης έφυγε από το σπίτι τους, δεν επικοινωνεί μαζί της, δεν απαντά στα μηνύματά της. Εχει φρικάρει η γυναίκα. Μόνο το silver alert και τη Νικολούλη δεν έχει επιστρατεύσει.

 

«Δεν έχω καμία άλλη επικοινωνία, παρά τις απέλπιδες προσπάθειες που έχω κάνει εδώ και 2,5 μήνες να επικοινωνήσω μαζί του. Απαξιώνει να μου απαντήσει», λέει.

 

Και δεν μπορώ να σας περιγράψω τι γίνεται αυτές τις μέρες στα τηλέφωνα. Εχουν πάρει φωτιά οι γραμμές. Ο καθένας προσπαθεί να μάθει όσο το δυνατόν περισσότερα.

 

Δυστυχώς, δεν μπορώ να γράψω αυτά που μου λένε, γιατί δεν υπάρχουν αποδείξεις, και χωρίς αποδείξεις πέφτουν αγωγές και μηνύσεις. Λένε πως ήξεραν εδώ και χρόνια ότι κάτι δεν πάει καλά σ’ αυτόν τον περίφημο και πολυδιαφημισμένο «ευτυχισμένο» γάμο.

 

Δεν θέλω να πάρω θέση, και ούτε είναι δουλειά μου, αλλά θέλω να πω σε όλους και σε όλες (και της κ. Πατούλη συμπεριλαμβανομένης) να προσέχουν τι λένε και τι γράφουν, γιατί υπάρχει και ένα παιδί. Ενα παιδί στην εφηβεία – που, όπως όλοι ξέρουμε, είναι μια ευαίσθητη περίοδος στη ζωή των παιδιών

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου