Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

«Σπάιντερµαν: Μέσα στο αραχνοσύµπαν» σε Α’ µετάδοση στο Mega Cinema

Ένα περιπετειώδες blockbuster κινουμένων σχεδίων, που έσπασε ταμεία στους κινηματογράφους, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι λιλιπούτειοι και όχι μόνο τηλεθεατές του Mega απόψε στις 21.00 σε πρώτη τηλεοπτική προβολή.

 

Ο λόγος φυσικά για την ταινία «Σπάιντερμαν: Μέσα στο αραχνοσύμπαν». Ο Μάιλς είναι ένας έφηβος με Αφροαμερικανό πατέρα και Πορτορικανή μητέρα και προσπαθεί με κάθε τρόπο να προσαρμοστεί σε ένα νέο ιδιωτικό σχολείο. Όλα αλλάζουν στη ζωή του, όταν ένα βράδυ τον δαγκώνει μια ραδιενεργή αράχνη, δίνοντάς του τις υπερδυνάμεις του Spiderman.

 

Πριν ακόμα συνειδητοποιήσει τι του έχει συμβεί, μια μάχη μεταξύ του πραγματικού Spiederman και του Κινγκ πιν ενεργοποιεί μια πύλη εισόδου παράλληλων διαστάσεων, απειλώντας τη συνοχή του κόσμου. Ποια θα είναι η «μοίρα» του Μάιλς σε ένα νέο αραχνοσύμπαν; Οι Φιλ Λορντ και Κρίστοφερ Μίλερ, δημιουργοί των «The Lego Movie» και «21 Jump Street», ενώνουν τα μοναδικά τους ταλέντα για το όραμα ενός διαφορετικού σύμπαντος του Spiderman.

 

Η ταινία κέρδισε κοινό και κριτικούς και βραβεύτηκε με το Όσκαρ καλύτερης ταινίας κινουμένων σχεδίων, ενώ παράλληλα οι εισπράξεις της ξεπέρασαν τα 375 εκατ. δολάρια στο παγκόσμιο box office. Στην ταινία κινουμένων σχεδίων αμερικανικής παραγωγής του 2018 ακούμε τις φωνές των: Γιάννη Στεφόπουλου, Φοίβου Ριμένα, Αφροδίτης Αντωνάκη, Φώτη Πετρίδη, Νέστωρα Κοψιδά, Λίλας Μπακλέση, Διονύση Μακρή, Κώστα Κουνέλα.

 

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα OnTime την Παρασκευή 26 Μαρτίου

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00