Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

Δυναμικό «μπάσιμο» από το powergame.gr

Δυναμική τροχιά διαγράφει το powergame.gr, που διανύει τη δεύτερη εβδομάδα λειτουργίας του. Το νέο portal κερδίζει ήδη θετικά σχόλια από τους παράγοντες της αγοράς.

 

Το powergame.gr έκανε την έκπληξη φιλοξενώντας από την πρώτη κιόλας ημέρα συνεντεύξεις και άρθρα υπουργών, τραπεζικών στελεχών και παραγόντων του επιχειρηματικού κόσμου. Η πρωτογενής παραγωγή ενημέρωσης, η διαρκής ανανέωση της θεματολογίας και οι αποκλειστικότητες κεντρίζουν το ενδιαφέρον, ενώ δημοφιλείς στήλες, όπως το «Big Mouth», «Game Over», «Danger Zone» και «Code G», φωτίζουν την αθέατη πλευρά των παρασκηνίων του οικονομικού γίγνεσθαι.

 

Ειδικό βάρος στο νέο portal έχουν οι αναλύσεις που αφορούν τη διεθνή οικονομική σκηνή, ενώ θετική απήχηση βρίσκει η αναδημοσίευση άρθρων του «Economist». Ειδικό κοινό προσελκύουν και τα ειδικά sections του site, που αφορούν την ψηφιακή τεχνολογία, τις startups και το αυτοκίνητο.

 

Σημαντική μέχρι στιγμής είναι η ανταπόκριση και από την αναπαραγωγή θεμάτων στα social media, στο Facebook, το Twitter και τo Linkedin. To powergame.gr προγραμματίζει ήδη σειρά συνεντεύξεων και άρθρων από προσωπικότητες στην Ελλάδα και το εξωτερικό, που θα συζητηθούν, ενώ αναμένονται και δυνατά θέματα.

 

Το νέο site άλλωστε έχει ξεκινήσει με εγγύηση μια μάχιμη ομάδα δημοσιογράφων και συνεργατών, με κοινό παρονομαστή τη διάθεση όλων για πλήρη, έγκυρη και αξιόπιστη ενημέρωση.

 

Διευθυντής του νέου portal είναι ο Ευτύχης Παλλήκαρης και αρχισυντάκτης ο Κώστας Τσαχάκης. Τη συντακτική ομάδα απαρτίζουν οι Φώτης Κόλλιας, Βαγγέλης Μανδραβέλης, Νίκος Ρογκάκος, Λίλυ Σπυροπούλου, Νατάσα Φραγκούλη, Κωστής Χριστοδούλου, Θοδωρής Βγενής, Γιώργος Μακρής, Μυρτώ Μπούτση, Γιάννης Χαραμίδης και Λητώ Μησιακούλη.

 

Την ομάδα ροής στελεχώνουν οι: Μαριάννα Μαρμαρά, Κώστας Κολοκούρης, Μιχάλης Κάσσης, Ιωάννα Μουτσανά, Μαρία Καλούδη και Πηνελόπη Μαρκάκη.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00