Connect with us

Hi, what are you looking for?

Off Camera

Off Camera…Ενδιαφέρον του Θέμη Αλαφούζου για την Ναυτεμπορική

Γκρίνια, και μάλιστα μεγάλη, έχει ξεσπάσει στο εσωτερικό της ΕΡΤ με βασικό στόχο τον Κωνσταντίνο Ζούλα. Αυτό για το οποίο τον κατηγορούν (εκτός από τα σκονάκια) είναι τα αυξημένα κόστη. Οσο για την αύξηση του μισθού, εκεί βάζω βέτο, αφού ήταν δίκαιο και έγινε πράξη. Δεν μπορεί ένας τόσο μεγάλος (και με βαρύ σαν ιστορία όνομα) δημοσιογράφος να δουλεύει τσάμπα.

 

Ζωηρό ενδιαφέρον για την απόκτηση του site της «Ναυτεμπορικής» δείχνει ο Θέμης Αλαφούζος της «Καθημερινής». Ενδεχομένως να είναι και το μόνο από τα assets, μαζί με την ομώνυμη εφημερίδα, που ενδιαφέρει το αφεντικό του συγκροτήματος στο Φάληρο.

 

Στον χώρο των social media σκέφτεται να επεκτείνει τη δραστηριότητά του ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης. Κανονικά και όχι ερασιτεχνικά. Οι πληροφορίες τον θέλουν να συζητά με τον Βαγγέλη Πιττερό τη δημιουργία ενός νεοδημοκρατικού portal, που θα δίνει έμφαση στα social.

 

Εκτός από την επανακυκλοφορία του «Status», ο Αντώνης Λυμπέρης, ο παλιός εκδότης, εσχάτως προσπαθεί να φτιάξει μύθο και στο Διαδίκτυο. Ποτέ δεν είναι αργά, άσε που όλοι έχουν δικαίωμα στο… όνειρο.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου