Μήνυµα Σαββίδη για τις αρρυθµίες στο Open

Εξαλλοι είναι οι τοποτηρητές του Ιβάν Σαββίδη στο Open με τις διαρροές περί κωλυσιεργίας όσον αφορά την έγκριση προγραμμάτων, αλλά και αρρυθμιών στη γενικότερη λειτουργία του τηλεοπτικού σταθμού εξαιτίας της μόνιμης πλέον απουσίας του επιχειρηματία στη Ρωσία.

 

Το μήνυμα που έχει σταλεί προς πάσα κατεύθυνση είναι πως ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ αφενός έχει πλήρη γνώση για τα τεκταινόμενα στην Παιανία και αφετέρου, εάν κάποιος θέτει τέτοιου είδους ζητήματα, «ο δρόμος είναι ανοικτός και τα σκυλιά δεμένα», όπως λένε χαρακτηριστικά… οι γνωρίζοντες να μεταφέρουν στα ελληνικά αντίστοιχες παροιμίες της ρωσικής γλώσσας.

 

Ωστόσο, τα σχετικά δημοσιεύματα έδιναν κι έπαιρναν τις προηγούμενες εβδομάδες, γεγονός που δεν είναι δυνατόν να περάσει απαρατήρητο. Οπως και να έχει, τα σημαντικά μέτωπα αυτή τη στιγμή είναι τρία.

 

Οι διαφωνίες του ισχυρότερου παίκτη του καναλιού στην ψυχαγωγία, Νίκου Κοκλώνη, με ορισμένα κορυφαία στελέχη του προγράμματος, η εμπλοκή Φιλιππάκη επί παντός επιστητού, η οποία έχει ανακατέψει ακόμη περισσότερο τα πράγματα, και φυσικά οι χειρισμοί του Χρήστου Παναγιωτόπουλου στον ενημερωτικό τομέα.

 

Στην τελευταία περίπτωση, ενώ οι διαδοχικές έξοδοι δημοσιογράφων, τεχνικών και άλλων ειδικοτήτων συνεχίζονται, υπάρχει αδυναμία εξεύρεσης αντικαταστατών, αφού το κλίμα που επικρατεί είναι από καιρό γνωστό στην τηλεοπτική πιάτσα.

 

Εντός της εβδομάδας απομακρύνθηκε ο επικεφαλής της παραγωγής, Βαγγέλης Νυδριώτης, ο οποίος, για την ιστορία και μόνο, αξίζει να σημειωθεί πως ήταν από τους πρωτεργάτες του στησίματος του καναλιού.

 

Ταυτόχρονα, υφίσταται έντονη φημολογία για περαιτέρω περικοπές όχι μόνο σε επίπεδο λειτουργικού κόστους, αλλά και επιλογών προγράμματος, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τις γενικότερες προθέσεις της πλευράς Σαββίδη.