Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Σάσα… σταμάτα»: Η Σάσα Σταμάτη συναντά την Σοφία Βούλτεψη, που συγκινημένη θυμάται τις δύσκολες στιγμές της – «Είναι κάποια πράγματα που μας στιγματίζουν στη ζωή»

Μία ξεχωριστή συνέντευξη για τα νέα της καθήκοντα, την οικογένειά της, αλλά και τις δυσκολίες που έχει περάσει στην ζωή της παραχώρησε στην Σάσα Σταμάτη η υφυπουργός Μετανάστευσης, Σοφία Βούλτεψη. Μιλώντας στο «Σάσα… σταμάτα» και το Timeline, η «γαλάζια» πολιτικός απαντάει αν ο Τσίπρας είναι ψεύτης, ενώ αποκαλύπτει ότι φέτος κέρδισε του φλουρί στην βασιλόπιτα.

 

«Οι γυναίκες έχουμε εκπαιδευτεί στο να τα προλαβαίνουμε όλα», επισημαίνει μεταξύ άλλων και προσθέτει: «Ο άντρας μου ήθελε πάντα μία εργαζόμενη γυναίκα, ανεξάρτητη. Άρα δεν είχε ποτέ πρόβλημα με αυτό». Η ίδια περιγράφει και μία ανάμνησή της: «Ήταν μία ημέρα που είχα τελειώσει νωρίς την δουλειά μου στην εφημερίδα και με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ότι πάω στη Βοσνία. Κόλλησα ένα χαρτί στον τοίχο για τον άντρα μου, που έγραφε αν θές να φάς άναψε τον φούρνο, εγώ φεύγω για Βοσνία».

 

«Εγώ δεν ήμουν ποτέ συμβατική», ξεκαθαρίζει και αποκαλύπτει ότι έχει γεννηθεί το 1956. Η κ. Βούλτεψη σχολιάζει και τις εξελίξεις στο ελληνικό «Metoo», σημειώνοντας πως «δεν έχω δεχθεί παρενόχληση». «Αλλά ήταν κοινό μυστικό ότι αυτά συνέβαιναν. Στους εργασιακούς χώρους κάποιος που έχει σχέση εξουσίας, μπορεί να θεωρεί ότι μπορεί να ασκήσει αυτή την εξουσία για να εκβιάσει μία κοπέλα με αντάλλαγμα την καριέρα της. Αυτό είναι πρόστυχο. Εγώ πολλές φορές που έβλεπα τέτοια έμπαινα στη μέση», τονίζει.

 

Η υφυπουργός Μετανάστευσης θυμάται με συγκίνηση και τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής της. «Η πιο άσχημη στιγμή ήταν όταν έχασα τους παππούδες μου και τον πατέρα μου. Οι πιο δύσκολες στιγμές ηταν στην δικτατορία. Που κυνηγούσαν τον πατέρα μου. Μείναμε χωρίς εισόδημα. Βρέθηκα με ένα παιδί στην πλάτη. Μας διέγραψαν από την ΕΣΗΕΑ. Όταν αρρώστησα κι εγώ σαν παιδί και πήγαινα για πνευμονία, νοσηλεύτηκα κρυφά σε ιδιωτικό θεραπευτήριο», αναφέρει.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

 

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου