Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

Φήμες για κρυφή συμφωνία της Ανθής Σαλαγκούδη με τον Ατζούν

Η αποχώρηση της Ανθής Σαλαγκούδη από το «Survivor 2021» άνοιξε τη συζήτηση για την «επόμενη ημέρα» της παρουσιάστριας στην τηλεόραση.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ανθή Σαλαγκούδη ήθελε εξαρχής να εξασφαλίσει ότι η τηλεοπτική παρουσία της θα έχει συνέχεια μετά από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Για το λόγο αυτό, είχε κάνει απανωτά ραντεβού με την Acun Medya και, όπως λέγεται έντονα τα τελευταία 24ωρα στο παρασκήνιο του τηλεοπτικού ρεπορτάζ, είχε αποσπάσει κάποιες διαβεβαιώσεις για το μέλλον και ειδικότερα για την παρουσίαση εκπομπής, καθημερινής ή το σαββατοκύριακο, την καλοκαιρινή περίοδο.Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν πως η πρόταση αυτή φαίνεται ότι αποκτά πιο συγκεκριμένη μορφή.

 

Είναι λοιπόν πιθανόν να δούμε την Ανθή Σαλαγκούδη με δική της εκπομπή-παιχνίδι δοκιμασιών σε κλειστό χώρο που θα προβάλλεται μεσημεριανές ώρες.Κάτι αντίστοιχο είχε γίνει πριν από δύο χρόνια και πάλι σε παραγωγή της Acun Medya τους καλοκαιρινούς μήνες στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Πάντως, είναι σχεδόν απίθανο στο μέλλον η Σαλαγκούδη να αξιοποιηθεί σε ρόλο κεντρικής παρουσιάστριας, καθώς οι μέχρι τώρα απόπειρές της δεν έχουν στεφθεί με επιτυχία.

 

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα OnTime την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου