Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Το κεντρικό δελτίο του Mega κέρδισε το στοίχημα της ενημέρωσης

Της Σπυριδούλας Τριάντου

 

Με αμείωτο ενδιαφέρον οι τηλεθεατές ενημερώνονται από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega για όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα του σήμερα.

Το τελευταίο διάσημα το δημοσιογραφικό τμήμα του καναλιού αλλά και οι παρουσιάστριες του κεντρικού δελτίου, Ράνια Τζίμα και Κατερίνα Παναγοπούλου, δίνουν με εγκυρότητα κάθε πληροφορία και είδηση για όσα «πλήττουν» την χώρα μας.

 

Μη χάνοντας ούτε μια εξέλιξη από τα γεγονότα της επικαιρότητας, με εκτενή ρεπορτάζ, ανταποκρίσεις και αποκλειστικές εικόνες, το Mega παρουσίασε όλο το ρεπορτάζ από τα προβλήματα που άφησε η κακοκαιρία «Μήδεια» στο πέρασμά της.

Με την ίδια με σαφήνεια και αξιοπιστία συνέχισε να παρουσιάζει τις καταιγιστικές εξελίξεις στην υπόθεση «Λιγνάδη» με τον ηθοποιό να σπάει τη σιωπή του και να μιλά αποκλειστικά στο Mega απαντώντας στις πρώτες κατηγορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας και τον αφορούσαν.

 

 

Ο ίδιος μάλιστα έκανε την τελευταία του δήλωση πριν τη σύλληψή του στην δημοσιογράφο του Mega, Μπάγια Αντωνοπούλου. Με αποκαλύψεις–«φωτιά» από τους δημοσιογράφους, παρασκήνιο και μαρτυρίες που προκύπτουν μετά από πολύωρα ρεπορτάζ, το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega απέδειξε πως παραθέτει την καλύτερη και πιο έγκυρη ενημέρωση στους τηλεθεατές του σε ένα θέμα που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

 

Δευτέρα έως Πέμπτη τα γεγονότα του Mega στις 19:45 παρουσιάζει η Ράνια Τζίμα, ενώ κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή η Κατερίνα Παναγοπούλου

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου