Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

#metoogreece.gr: Αυτή είναι η διαδικτυακή πύλη που ανακοίνωσε ο Μητσοτάκης- Βγήκε στον αέρα και θα γίνονται καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση

Μία σειρά πρωτοβουλιών ανακοίνωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από το βήμα της Βουλής με φόντο τις απίστευτες καταγγελίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητες τον τελευταίο μήνα.

 

Μεταξύ άλλων, ο κ Μητσοτάκης για την αντιμετώπιση του φαινομένου των σεξουαλικών παρενοχλήσεων, κακοποιήσεων και την εξουσιαστική βία, εκτός από την αυστηροποίηση των ποινών, σεξουαλική διαπαιδαγώγηση στα σχολεία.

Μεταξύ όλων των άλλων πρωτοβουλιών ανακοίνωσε τη δημιουργία του ιστοτόπου metoogreece στην οποία θα μπορούν τα θύματα να κάνουν live σε chat τις καταγγελίες τους, ειδικό μητρώο για όλους τους επαγγελματίες που έρχονται σε επαφή με παιδιά και εφήβους, ανακοίνωσε και την δημιουργία μιας κεντρικής διαδικτυακής πύλης metoo.gov.gr, όπου θα μπορούν να υποβάλλονται καταγγελίες, και μάλιστα σε πραγματικό χρόνο.

Λίγα λεπτά αφού ο κ. Μητσοτάκης κατέβηκε από το βήμα της Βουλή η πλατφόρμα ανέβηκε στο διαδίκτυο.

 

Δείτε την πλατφόρμα metoogreece.gr

 

Μάλιστα, στο twitter του πρωθυπουργού ανέβηκε ταυτόχρον ακαι ένα βίντεο για τον εν λόγω ιστότοπο και με το μήνυμα «σπάσει τη σιωπή», «είμαστε όλοι δίπλα σου», «μαζί σπάμε τη σιωπή».

 

 

 

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου