Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

«8 Λέξεις»: «Καταιγίδα» χωρισµών, ανατροπών, αλλά και εκπλήξεων

Έρχονται αλλαγές και μεγάλες εκπλήξεις στις «8 Λέξεις» καθώς η σεναριογράφος Βάνα Δημητρίου κρατάει τις μεγαλύτερες ανατροπές για το τέλος. Έτσι, αγαπημένα ζευγάρια της σειράς θα τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Πρώτα απ’ όλα, ο Αιμίλιος (Θεοχάρης Ιωαννίδης) θα πει οριστικά «αντίο» στην Ελισάβετ (Άννα Μπεζάν), που, όπως μαθαίνουμε, δεν θα αντέξει το χωρισμό και θα φύγει μακριά για να τον ξεχάσει.

 

Η Εύα (Θάλεια Ματίκα), που πολύ προσπάθησε να τα βρει με τον Νικηφόρο (Ανδρέας Ανδρεόπουλος), θα… τινάξει το γάμο τους στον αέρα. Ο Έκτορας (Στέφανος Μιχαήλ) θα διώξει οριστικά την Αλίκη (Κατερίνα Ζήνωνος) καθώς της έδωσε πολλές ευκαιρίες να σώσουν τη σχέση τους. Ο Φρίξος (Νίκος Πολυδερόπουλος) θα χωρίσει με την Έλλη (Πέννυ Φοινίρη) όταν θα της αποκαλύψει ότι δεν είναι έτοιμος για γάμο. Ο Μιχαήλ (Ιάσονας Παπαματθαίου) ήδη βλέπει την αλλαγή της Βικτώριας (Βασιλική Παπαμιχαήλ) που του αρνήθηκε να τον παντρευτεί.

 

Τελικά, το ζευγάρι θα πάρει χωριστούς δρόμους. Όσο για τον Σπύρο (Πάνος Μπακανδρέας), θα αφήσει σύξυλη τη γιατρίνα του (Χριστιάνα Μούζουρα) και θα επιστρέψει οριστικά στη νεαρή σύζυγό του Ιφιγένεια (Ιφιγένεια Τζόλα).

 

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα OnTime την Τρίτη 23 Φεβρουαρίου

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου