Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

«Σάσα… σταμάτα»: Η Σάσα Σταμάτη συναντά τον Ανδρέα Λοβέρδο, που δηλώνει «έχω παίξει μπάσκετ με τον Μητσοτάκη, είναι καλός»

Μιλώντας στην εκπομπή «Σάσα… σταμάτα», ο βουλευτής και πρώην υπουργός δηλώνει χαρακτηριστικά ότι «το ΚΙΝΑΛ μπορεί να “παίξει στα γήπεδα” ως νικητής. Ήρθε η ώρα να θέσω υποψηφιότητα για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής».

 

Ο ίδιος μιλά και για την περίοδο του lockdown λέγοντας ότι «δυστυχώς κόπηκε ο Μαραθώνιος και όλες οι αθλητικές δραστηριότητες, κόπηκε και το μπάσκετ», ενώ ξαφνιάζει όταν λέει: «Εχει τύχει να παίξω με τον Μητσοτάκη, είναι καλός». «Από πολύ μικρό παιδάκι είμαι Ολυμπιακός. Όλα αλλάζουν, η ομάδα δεν αλλάζει», προσθέτει.

 

Αναφορικά με την ακαδημαϊκή του ιδιότητα εκτός από αυτήν του πολιτικού επισημαίνει ότι «με λένε πολλοί κύριε καθηγητά και μου αρέσει γιατί αυτή η ιδιότητα είναι μόνιμη».

 

Όσο για τα πράγματα που δεν ξέρουμε γι’ αυτόν: «Κοιμάμαι πολύ εύκολα στην καρέκλα, με έχει πάρει ο ύπνος και μέσα στο λεωφορείο. Παλιά πήγαινα μπουζούκια, αλλά αυτά τελειώσανε από τότε που μπήκα στην πολιτική. Αγαπημένος μου τραγουδιστής είναι ο Μακρόπουλος», καταλήγει.

 

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη:

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου