Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Νατάσα Θεοδωρίδου: Το παρασκήνιο της συνεργασίας με τον Βαγγέλη Μαρινάκη

Η φωνή της Νατάσας Θεοδωρίδου έρχεται να συναντήσει την μοναδική πλοκή και τα ποικίλα συναισθήματα που προσφέρει στους τηλεθεατές η τηλεοπτική σειρά «Έξαψη» του Mega, η οποία έχει κερδίσει τις εντυπώσεις στο τηλεοπτικό σκηνικό της νέας χρονιάς.

 

 

 

Το τραγούδι «Έξαψη», έχει σπάσει όλα τα κοντέρ από την πρώτη στιγμή που ανέβηκε στο YouTube, επιβεβαιώνοντας για ακόμα μία φορά ότι η Νατάσα Θεοδωρίδου, γνωρίζει καλά τη συνταγή της επιτυχίας.

Το νέο τραγούδι της δημοφιλούς ερμηνεύτριας φέρει τον ομώνυμο τίτλο και συμπληρώνει μελωδικά τις περιπέτειες των πρωταγωνιστών, αφού τόσο η μουσική, όσο και οι έντονα ερωτικοί και χαρακτηριστικοί στίχοι συμπυκνώνουν με μοναδικό τρόπο τις συναισθηματικές εξάρσεις, την αγωνία και τα πάθη και τις που αναδύονται από το πρωτότυπο σενάριο και την σκηνοθεσία του σίριαλ.

 

Η ισχύς εν τη ενώσει στην «Έξαψη»

Η αγαπημένη ερμηνεύτρια μίλησε στο «Πρώτο Θέμα» και μεταξύ άλλων διηγήθηκε το πώς γεννήθηκε η «Έξαψη», το νέο της τραγούδι που έγινε αμέσως επιτυχία σε στίχους του Βαγγέλη Μαρινάκη και μουσική του Πέτρου Ιακωβίδη.

Οι στίχοι του τραγουδιού «Έξαψη»

«Στο μυαλό στο κορμί
στις απόκρυφες στιγμές
Και στη χαμένη λογική
Στο φιλι σου στην αγκαλιά σου
Στην κατάρα και ευχή
Θα καούμε όλοι μαζί
Εξαψη παντού όταν σε βλέπω
Γίνεσαι αθόρυβη κραυγή
Θα είναι ο έρωτας πνοή
Κλείνει ο κύκλος μια ζωή
Και όλα αρχίζουν πάλι από την αρχή

Εξαψη παντού όταν σε βλέπω
Γίνεσαι αθόρυβη κραυγή»

«Ήταν έκπληξη για σας, εγώ όμως γνώριζα ότι ο κ. Μαρινάκης γράφει στίχους. Δεν μου ήταν άγνωστο, σε κάποιες συζητήσεις μας, μάλιστα, μου είχε πει γι’ αυτή του την πλευρά, ότι έγραφε δηλαδή στίχους και ποιήματα, αλλά δεν μου πήγαινε φυσικά το μυαλό ότι θα βρεθούμε μαζί μουσικά» διηγείται η Νατάσα Θεοδωρίδου και συνεχίζοντας συμπληρώνει:

«Μιλώντας, λοιπόν, για τη σειρά “Εξαψη”, μια που την έβλεπα γιατί μου αρέσουν οι ιστορίες με τα ερωτικά πάθη στις οποίες συναντώ τον εαυτό μου -άλλωστε τι θα ήμασταν χωρίς ερωτικά πάθη; Τίποτα-, προέκυψε και η ιδέα να πω το τραγούδι. Φίλοι δεν ήμασταν, αλλά γίναμε.

Βασικά γνωριστήκαμε μέσα από τις εκπομπές του ΜEGA.

Ήταν στη δεύτερη εμφάνισή μου, εκείνη των Χριστουγέννων, που πράγματι τότε ήταν σαν να ζούσα ένα όνειρο.

Όλοι δούλεψαν πολύ γι’ αυτό. Όλοι οι άνθρωποι του MEGA. Παραγωγοί, σκηνογράφοι, τεχνικοί, όλοι. Και τους ευχαριστώ πολύ γι’ αυτό, γιατί μπορεί εγώ να έβγαινα μπροστά και να εισέπραττα την ανταπόκριση του κόσμου, αλλά από πίσω υπήρχε μια ολόκληρη ομάδα που δούλευε σκληρά για να βγει αυτό το άρτιο αποτέλεσμα.

Οπότε, για όλα αυτά είχαν προηγηθεί συζητήσεις με τον κ. Μαρινάκη και συναντήσεις, και μετά προέκυψε μία συζήτηση για το σίριαλ. Είχα δει τα τρία πρώτα επεισόδια – τότε χωρίς τραγούδι. Μάλιστα του είχα πει “εγώ φαντάζομαι γι’ αυτό το σίριαλ ένα δυνατό τραγούδι, μια ερωτική, δυναμική μπαλάντα”. “Ωραία, βγες να την πεις”, αποκρίθηκε.

“Πρόεδρε, γράψε μου στίχους εσύ κι εγώ θα βρω τη μουσική”. “Ωραία, δώσε μου λίγο χρόνο, παίρνω χαρτί να γράψω”, μου είπε. Εγώ στο μεταξύ είχα ήδη πάρει τον Πέτρο Ιακωβίδη τηλέφωνο: “Είναι αυτό το σίριαλ, είναι αυτό το στόρι, θέλω μια δυναμική μπαλάντα”. Αλλά τότε εκείνος δεν ήξερε τίποτα για τους στίχους που είχαμε πει με τον κ. Μαρινάκη.

Οπότε μου έστειλε τη μουσική ή μάλλον με πήρε τηλέφωνο και μου είπε “άκου” και άρχισε να τραγουδάει τη μελωδία. Ακριβώς εκείνη τη στιγμή μού έστειλε με μήνυμα τους στίχους ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Τότε είπα στον Πέτρο: “Πάρε αυτούς τους στίχους και δούλεψέ τους πάνω στη μουσική σου”. Ολα αυτά έγιναν μέσα σε μία ώρα. Με το που μου έστειλε πίσω το τραγούδι ο Πέτρος με τους στίχους, το έστειλα με τη σειρά μου πίσω στον κ. Μαρινάκη έτοιμο και μου είπε:

“Ωραία, ελάτε τώρα να το φτιάξουμε”. Εγώ, όταν αποφασίζω να κάνω κάτι είμαι πολύ γρήγορη, θέλω να το κάνω άμεσα. Αυτά, λοιπόν, έγιναν Δευτέρα. Πέμπτη τραγούδησα το τραγούδι και Κυριακή ήταν πανέτοιμο, με μάστερ και μίξη, τα πάντα. Χρόνος εξωφρενικά σύντομος.

Για μένα είναι εκπληκτικό το ότι ένας τέτοιος άνθρωπος, επιχειρηματίας κραταιός, έχει αυτή τη ρομαντική πλευρά. Είναι έκπληξη για όσους δεν τον ξέρουν, αλλά αυτό είναι και το ωραίο ενός ανθρώπου».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00