Η Ελεονώρα στον Σκάι (;) για το «Big Brother»

Τον Σεπτέμβριο του 2021 αναμένεται να επιστρέψει το πολυσυζητημένο «Big Brother», αυτή τη φορά όμως εντελώς ανανεωμένο από άποψη… παρουσίασης.

 

Ο Χάρης Βαρθακούρης ολοκλήρωσε τον κύκλο του στο συγκεκριμένο ριάλιτι και παρά το γεγονός πως το όνομα του Ανδρέα Μικρούτσικου δεν σταμάτησε στιγμή να ακούγεται για τα ηνία της παρουσίασης του ερχόμενου κύκλου, φαίνεται πως ο ΣΚΑΪ έχει πολύ διαφορετικά σχέδια.

 

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, το κανάλι επιθυμεί την παρουσίαση να αναλάβει γυναίκα δημοσιογράφος, έχοντας μάλιστα ήδη ρίξει στο τραπέζι το όνομα της Ελεονώρας Μελέτη, της οποίας η συνεργασία με τον Alpha φτάνει στο τέλος της το καλοκαίρι, καθώς το κλίμα παραμένει άσχημο.

 

Επίσημη πρόταση δεν έχει γίνει, ωστόσο οι σχέσεις Ελεονώρας – ΣΚΑΪ έχουν πλέον αποκατασταθεί -μετά το ξαφνικό τέλος της Μελέτη από το κανάλι μερικά χρόνια πριν-, πράγμα που σημαίνει πως τίποτα δεν είναι απίθανο.

 

Μέχρι στιγμής, πάντως, ο ΣΚΑΪ δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του σχετικά με την πορεία του Ανδρέα Μικρούτσικου στο σταθμό, με αποτέλεσμα να μοιάζει αβέβαιη η συμμετοχή του στο νέο κύκλο. Κυρίως από τη στιγμή που ακούγεται έντονα πως ο ίδιος θα «χτυπήσει» τηλεοπτικά με τη «Στιγμή της Αλήθειας» σε παραγωγή Νίκου Κοκλώνη.

 

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα OnTime την Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου