Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

Η Ελεονώρα στον Σκάι (;) για το «Big Brother»

Τον Σεπτέμβριο του 2021 αναμένεται να επιστρέψει το πολυσυζητημένο «Big Brother», αυτή τη φορά όμως εντελώς ανανεωμένο από άποψη… παρουσίασης.

 

Ο Χάρης Βαρθακούρης ολοκλήρωσε τον κύκλο του στο συγκεκριμένο ριάλιτι και παρά το γεγονός πως το όνομα του Ανδρέα Μικρούτσικου δεν σταμάτησε στιγμή να ακούγεται για τα ηνία της παρουσίασης του ερχόμενου κύκλου, φαίνεται πως ο ΣΚΑΪ έχει πολύ διαφορετικά σχέδια.

 

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, το κανάλι επιθυμεί την παρουσίαση να αναλάβει γυναίκα δημοσιογράφος, έχοντας μάλιστα ήδη ρίξει στο τραπέζι το όνομα της Ελεονώρας Μελέτη, της οποίας η συνεργασία με τον Alpha φτάνει στο τέλος της το καλοκαίρι, καθώς το κλίμα παραμένει άσχημο.

 

Επίσημη πρόταση δεν έχει γίνει, ωστόσο οι σχέσεις Ελεονώρας – ΣΚΑΪ έχουν πλέον αποκατασταθεί -μετά το ξαφνικό τέλος της Μελέτη από το κανάλι μερικά χρόνια πριν-, πράγμα που σημαίνει πως τίποτα δεν είναι απίθανο.

 

Μέχρι στιγμής, πάντως, ο ΣΚΑΪ δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του σχετικά με την πορεία του Ανδρέα Μικρούτσικου στο σταθμό, με αποτέλεσμα να μοιάζει αβέβαιη η συμμετοχή του στο νέο κύκλο. Κυρίως από τη στιγμή που ακούγεται έντονα πως ο ίδιος θα «χτυπήσει» τηλεοπτικά με τη «Στιγμή της Αλήθειας» σε παραγωγή Νίκου Κοκλώνη.

 

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα OnTime την Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου