Connect with us

Hi, what are you looking for?

Piazza Media

Piazza media…Περίεργα τα πράγματα στο OPEN

Η Nova προσφέρει δύο μήνες δωρεάν το πάγιο σε όλες τις υπηρεσίες Nova3play και Nova2play με Internet 100 Mbps, καθώς και στις υπηρεσίες τηλεόρασης, σε νέους συνδρομητές, μέχρι το τέλος Μαρτίου.

Οι εκλογές για το Διεθνές Συμβούλιο της Ενωσης Ευρωπαίων Δημοσιογράφων (AEJ) πραγματοποιήθηκαν διαδικτυακά τη Δευτέρα. Από τη διαδικασία είχαμε την εκλογή νέας προέδρου, που δεν είναι άλλη από τη Σάγια Τσαουσίδου, με πολυετή θητεία στα ευρωπαϊκή ειδησεογραφία, η οποία είναι επίσης πρόεδρος του Ελληνικού Τμήματος της AEJ.

Ο Σάκης Τανιμανίδης εντάσσεται στο δυναμικό του καναλιού του ΑΝΤ1 και θα ξεδιπλώσει όλες τις πτυχές της πολύπλευρης προσωπικότητάς του μέσα από εντυπωσιακά και καινοτόμα projects. Η συνεργασία του με τον τηλεοπτικό σταθμό ξεκινά με την παρουσίαση της «Φάρμας».

Κάτι περίεργα έχουν αρχίσει και κυκλοφορούν (πάλι) στο Open του Ιβάν. Πηγή του κακού, ο συνήθης ύποπτος (με την καλή έννοια) Χρήστος Παναγιωτόπουλος, που μέχρι στιγμής μόνο με τον εαυτό του δεν έχει τσακωθεί.

Κυκλοφορεί εντόνως στην πιάτσα ότι ο Μιχάλης Σάλλας (ο τραπεζίτης) δείχνει να μην ενδιαφέρεται πλέον για τα media. Στο πλαίσιο αυτό, επιδιώκει συνολική απεμπλοκή.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου