Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

Γράφει βιβλίο για τη ζωή του μέσα στη φυλακή ο Lakis

Της Σάσας Σταμάτη

 

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «ON time», ο εκκεντρικός επιχειρηματίας Λάκης Γαβαλάς ετοιμάζει την αυτοβιογραφία του και αν και είχε προτάσεις από πολλές εκδοτικές εταιρείες, τελικά είπε το «ναι» και το βιβλίο, αν πάνε όλα καλά, θα κυκλοφορήσει τον ερχόμενο Οκτώβριο. Ο Λάκης Γαβαλάς αποφάσισε μετά από πολλή σκέψη να γράψει αυτό το βιβλίο-ντοκουμέντο, στο οποίο θα μιλάει για όλους και όλα. Για την περίοδο που μεγαλουργούσε στο χώρο της μόδας, για τις δύσκολες στιγμές, την οικονομική καταστροφή, την περίοδο που μπήκε φυλακή, αλλά και την παραμονή του εκεί, με πολλές λεπτομέρειες που μέχρι σήμερα δεν έχει αποκαλύψει ποτέ δημόσια.

 

Ωστόσο, από το βιβλίο δεν θα λείπουν και τα ταξίδια αλλά και τα μεγάλα πάρτι που έχει κάνει και έχουν γράψει ιστορία στο σπίτι του, στο Νησί των Άνεμων. Με το δικό του μοναδικό τρόπο ο Λάκης Γαβαλάς αναμένεται να είναι άκρως περιγραφικός και ειλικρινής, αφού αυτό το βιβλίο είναι πολύ σημαντικό για εκείνον, καθώς αφορά στην προσωπική του και επαγγελματική ζωή.

 

Στο βιβλίο αυτό θα αναφερθεί στα παιδικά του χρόνια, στο κατηχητικό που πήγαινε στην Εκκλησία του Αγίου Γεωργίου, στους γονείς του και την πειθαρχία που επέβαλλε στα παιδιά ο πατέρας του, ο οποίος προσπάθησε ανεπιτυχώς να μάθει στο γιο του τη δουλειά, στο μαρμαράδικο που είχε. Tο πατρικό του σπίτι βρισκόταν μόλις 250 μέτρα από τις φυλακές Κορυδαλλού, όπου βρέθηκε κρατούμενος πριν από μερικά χρόνια, επί 15 μήνες.

 

Επίσης, θα αναφερθεί στην πορεία του στο χώρο της μόδας και πώς κέρδισε την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη επωνύμων οίκων μόδας, στην άνοδο και την πτώση της αυτοκρατορίας του και στις δύσκολες ημέρες που έζησε την περίοδο του εγκλεισμού του, αλλά και στην προσωπική του ζωή, στους ανθρώπους που αγάπησε και τον αγάπησαν. Σε αυτούς που του στάθηκαν στις δύσκολες στιγμές, αλλά και σε αυτούς που τον πρόδωσαν. Το μόνο σίγουρο είναι ότι σε αυτό το βιβλίο ο Λάκης Γαβαλάς (όπως πάντα άλλωστε) θα πει τα πράγματα με το όνομά τους.

 

Ο γνωστός σχεδιαστής, φύσει αισιόδοξος άνθρωπος και με χιούμορ, θέλει να περάσει το μήνυμα ότι οι δυσκολίες της ζωής του ήταν πολλές, όμως μέσα από κόπο, σκληρή δουλειά και αγώνα ξαναστάθηκε στα πόδια του. Ο επιχειρηματίας αυτή την περίοδο έχει ρίξει όλο το ενδιαφέρον του στη νέα σειρά LAK με φόρμες -και όχι μόνο- που αναμένεται να γίνουν το απόλυτο trend.

 

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα OnTime την Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου