Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

Ερωτικό τρίγωνο βάζει «φωτιά» στον Άγιο ∆ομίνικο

Η συνύπαρξη των δύο νέων παικτών του «Survivor», Σάκη Κατσούλη και Χριστίνας Κεφαλά, με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη της μπλε ομάδας αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

 

Eντός των ημερών αναμένεται να μπουν στο «Survivor» δύο νέοι παίκτες, ο Σάκης Κατσούλης και η Χριστίνα Κεφαλά. Η συγκεκριμένη είδηση είναι γνωστή, όπως επίσης είναι γνωστό ότι ο Σάκης είχε σχέση με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη που αγωνίζεται με την μπλε ομάδα.

 

Αυτό, όμως, που αποκαλύφθηκε χθες στο «Love it» είναι η σχέση που είχαν ο Σάκης Κατσούλης με τη Χριστίνα Κεφαλά και μάλιστα χώρισαν πριν από περίπου ένα μήνα. Συγκεκριμένα, ο Σάκης με τη Μαριαλένα έκαναν μαζί την αίτηση για το «Survivor», αλλά λίγο αργότερα χώρισαν. Ήταν μαζί πάνω από τρία χρόνια και έκαναν μαζί την αίτηση τον Σεπτέμβριο, αλλά μετά από λίγες μέρες ήρθε ο χωρισμός. Αυτή τη χρονική στιγμή η Μαριαλένα δεν γνωρίζει καν ότι ο Σάκης θα μπει στο παιχνίδι.

 

Ο Σάκης Κατσούλης μετά το χωρισμό του από τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη προχώρησε σε σχέση με την πρώην παίκτρια του «My Style Rocks» Χριστίνα Κεφαλά, με την οποία χώρισε τον Ιανουάριο. Πλέον θα βρεθούν και οι τρεις μαζί στην ομάδα των «Μπλε» στο «Survivor» και φυσικά η τηλεοπτική συνύπαρξή τους αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

 

 

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα OnTime την Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00