Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Βουλή: Ξεκίνησε η «μάχη» του νομοσχεδίου για τα ΜΜΕ

«Μετ’ εμποδίων θα διεξαχθεί η σημερινή συνεδρίαση» ανέφερε ο αντιπρόεδρος της Βουλής Νικήτας Κακλαμάνης κατά την έναρξη της Ολομέλειας «προχωράμε και θα δούμε πως θα πάει η μέρα και τι ώρα θα λήξει το απόγευμα συνεδρίαση» είπε ο κ. Κακλαμάνης αναφερόμενος στα ακραία καιρικά φαινόμενα που έχουν πλήξει και το κέντρο της Αθήνας και φυσικά το Σύνταγμα όπου με δυσκολία κατάφεραν να προσεγγίσουν οι βουλευτές.

 

Η συνεδρίαση διεξάγεται με την φυσική παρουσία 18 βουλευτών εντός της αίθουσας και στην συνέχεια με ομιλητές εκ αποστάσεως μέσω webex.

 

Η Ολομέλεια που συνεδριάζει με αντικείμενο τη συζήτηση και ψήφιση του νομοσχεδίου με τις διατάξεις για την ενσωμάτωση της Οδηγίας που αφορά στην παροχή υπηρεσιών οπτικοακουστικών μέσων και τις ρυθμίσεις για τη ραδιοτηλεοπτική αγορά, εξελιχθεί με 3 κύκλους ομιλητών, 12 κάθε φορά από όλα τα κόμματα.

 

Η ΜΕΡΑ25 κατέθεσε ένσταση αντισυνταγματικότητας η οποία θα συζητηθεί μόλις ολοκληρώσουν τις ομιλίες επί του νομοσχεδίου οι εισηγητές όλων των κομμάτων.

 

Σημειώνεται ότι η συζήτηση που ξεκίνησε λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι ήταν προγραμματισμένη για τις 10 το πρωί ωστόσο λόγω των ακραίων καιρικών συνθηκών αναβλήθηκε για τις 12.

 

πηγή:parapolitika.gr

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου