Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

Η επένδυση στα sites που δεν έγινε ποτέ

Κάθε άλλο παρά επιτυχημένο θεωρείται το εγχείρημα του
επαναλανσαρίσματος των sites που έχει στην ιδιοκτησία του ο
Ιβάν Σαββίδης.

 

Ο λόγος, βεβαίως, για τo ethnos.gr και το imerisia.gr, που, κατά κοινή ομολογία, δεν προσφέρουν το δημοσιογραφικό προϊόν το οποίο θα μπορούσε να είναι αντάξιο του παρελθόντος των δύο τίτλων.

 

Φυσικά, για την κατάσταση αυτή δεν ευθύνονται οι δημοσιογράφοι, που έχουν μείνει να φυλάνε… Θερμοπύλες, αλλά η μη υλοποίηση των υποσχέσεων του συστήματος που βρίσκεται πέριξ του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ και μετά το λουκέτο στο «Εθνος» έκανε λόγο για σοβαρή επένδυση στα δύο sites, με στελέχη που ανήκαν στο δυναμικό της εφημερίδας, καθώς και με μεταγραφές που θα τους πλαισίωναν.

 

Αυτό μέχρι στιγμής δεν έχει συμβεί σε καμία περίπτωση, με αποτέλεσμα η αρχική αισιοδοξία να έχει μετατραπεί σε ξεκάθαρη απογοήτευση. Μια απέλπιδα προσπάθεια θα μπορούσε ίσως να γίνει μέσω της εμπλοκής στις δύο ιστοσελίδες δημοσιογράφων του Open, ωστόσο η προοπτική αυτή δεν έχει συζητηθεί, ενώ είναι αμφίβολης λειτουργικότητας.

 

Οσο για το σενάριο να παίξει ρόλο στο συγκεκριμένο μέτωπο ο
Γιάννης Φιλιππάκης, που απλώνει όλο και περισσότερο το πεδίο των δραστηριοτήτων του στο μαγαζί του Ιβάν, έχει άλλες -εκδοτικού τύπου- σκοτούρες.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου