Connect with us

Hi, what are you looking for?

Piazza Media

Piazza media…Το κόμμα του Γιώργου Τράγκα και ο Βελόπουλος…

Στη διοικητική ομάδα της V+O Communication εντάσσεται η Ειρήνη Αναστασιάδου, αναλαμβάνοντας καθήκοντα Business Unit Director. Ολοένα και μεγαλώνουν οι δουλειές των Ολυμπιοβαρβιτσιώτηδων.

 

Την Ogilvy εμπιστεύτηκε η Polyeco A.E. για τον σχεδιασμό και την υλοποίηση ενός ολοκληρωμένου προγράμματος επικοινωνίας, δημοσίων σχέσεων και ενίσχυσης της εταιρικής φήμης, τόσο στην ελληνική όσο και τη διεθνή αγορά.

 

Η Microsoft προσέγγισε την Pinterest τους τελευταίους μήνες σχετικά με μια πιθανή συμφωνία για την απόκτηση της εταιρείας κοινωνικών μέσων, ύψους 51 δισεκατομμυρίων δολαρίων, σύμφωνα με δημοσίευμα του Reuters, το οποίο επικαλείται τους «Financial Times».

 

Θα ιδρύσει (πάλι) κόμμα ο δημοσιογράφος Γιώργος Τράγκας. Επισημαίνω το «πάλι» γιατί ψάχνοντας στο Διαδίκτυο διαπίστωσα ότι και πριν από χρόνια είχε κατοχυρώσει όνομα για πολιτικό φορέα.

 

Επί τη ευκαιρία, ο Κυριάκος Βελόπουλος απέπεμψε τον Τράγκα από το ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης, όπου, ως γνωστόν, έβγαινε τα πρωινά ο «θείος Γιώργος».

 

Με την «Καθημερινή», εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα επανακυκλοφορήσει (προσεχώς) το ανδρικό περιοδικό «Status», που θα φέρει την υπογραφή του Αντώνη Λυμπέρη. Ως γνωστόν, ο τελευταίος έχει ξεκινήσει συνεργασία με τη Νίκη Εκδοτική των αδελφών Σμυρνιωτάκη.

 

Και ανακοίνωση έβγαλε η εταιρεία του Σαββίδη για την επίθεση στα γραφεία των εφημερίδων του συνεργάτη του Γιάννη Φιλιππάκη

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου