Connect with us

Hi, what are you looking for?

Off Camera

Off Camera…Πολλά νέα πράγματα στο χώρο των media εν μέσω lockdown

Εντονη κινητικότητα παρατηρείται εσχάτως στην πιάτσα. Πολλά νέα προϊόντα εν μέσω lockdown. Και μιλάμε για πάρα πολλά προϊόντα. Νέα sites, νέες εφημερίδες και γενικώς νέα πράγματα.

 

Στις εγκαταστάσεις του Action 24 μετακόμισε, εκτός από την αθλητική εφημερίδα «Sportday», και ο τηλεοπτικός σταθμός Channel Nine. Ως γνωστόν, η «Sportday» ανήκει (εδώ και καιρό) στον δημοσιογράφο Τάσο Μπούρα.

 

Μετά την αποχώρησή του από το Blue Sky, ο δημοσιογράφος Βασίλης Σκουρής, που αρθρογραφεί στο ieidiseis.gr, έπιασε (τηλεοπτική) δουλειά -δηλαδή στασίδι- στο φιλοΣΥΡΙΖΑϊκό Kontra Channel του Ανδρέα Κουρή. Πάντως, στα κανάλια της Αττικής καταγράφεται σχετική κινητικότητα.

 

Πασίγνωστος επιχειρηματίας, που δραστηριοποιείται στον χώρο της ενέργειας (όχι από τους μεγάλους), σκέφτεται σοβαρά να επενδύσει (πολλά) λεφτά στο Διαδίκτυο.

 

Κερδοφόρος, και μάλιστα αρκετά, είναι ο Sport FM.

 

Τελικά, η Εύη Κουτσαυτάκη σιγά-σιγά κερδίζει όλα τα στοιχήματα, με βασικό αυτό της τηλεόρασης, αφού κατάφερε να μεταλλάξει ένα κανάλι χωρίς να έχει καμία απώλεια. Απεναντίας, καταγράφει κέρδη στην κυριολεξία

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου