Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

Σπόντες από τη Χριστίνα Λαµπίρη για τη µαταίωση (;) της εκποµπής της

Πριν αρχίσει έριξε αυλαία αυτή η συνεργασία. Ο λόγος για τη Χριστίνα Λαμπίρη και την ακύρωση της εκπομπής που θα παρουσίαζε στο Μακεδονία TV. Το πρόβλημα ξεκίνησε μετά την καταγγελία τριών άλλων καναλιών στο ΕΣΡ για αθέμιτο ανταγωνισμό, αφού το Μακεδονία TV έχει θεματική άδεια, γεγονός που δεν επιτρέπει μετάδοση ενημερωτικών εκπομπών – ειδικά μάλιστα αφού η παρουσιάστρια και συνεργάτες της εκπομπής είναι μέλη της ΕΣΗΕΑ.

 

Η Χριστίνα Λαμπίρη με ένα κείμενό της στο Life Sharing μιλά για το τέλος της συνεργασίας και την εκπομπή που δεν κατάφερε να βγει στον αέρα. «Πίστευα ότι ήμουν καλά δεμένη στο κατάρτι… Ήμουν σίγουρη ότι αυτήν τη φορά δεν θα ξεχάσω τον προορισμό μου. Δεν υπολόγισα όμως τη δεύτερη τιμωρία. Είχα βλέπετε πολύ εμπιστοσύνη στην “καθαρή υπογραφή” μου, το πάθος μου και την αγάπη μου για τη δουλειά μου και πάνω από όλα, αυτήν τη φορά είχα και κάτι καλύτερο ακόμα: Μία μεγάλη αγκαλιά! Την αγκαλιά των πιο όμορφων ανθρώπων! Λατρεμένοι συνεργάτες στη δημοσιογραφική ομάδα…

 

Όλα υπολογισμένα. Όλα εκτός από ένα: Τον αστάθμητο παράγοντα! Αυτόν που όποιος έχει διαβάσει στοιχειωδώς δυοβιβλία ιστορίας θα ξέρει ότι ειδικά σε καιρό πολέμου έχει γίνει αιτία να αλλάξουν χέρια ακόμα και… χώρες… Το αποδέχομαι γιατί δεν μπορώ να κάνω αλλιώς…». Το θέμα σχολιάστηκε στην πρωινή εκπομπή του Alpha «Happy Day» με την παρουσιάστρια να αναφέρει: «Θεωρώ ότι ο ANT1 που είναι ένα μεγάλο κανάλι θα έπρεπε να της δώσει μια άλλη θέση μέχρι να ξεκαθαρίσει τι συμβαίνει».

 

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα OnTime την Τρίτη 2 Φεβρουαρίου

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου