Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

«Άγριες Μέλισσες»: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο η Μυρσίνη

Εκπλήξεις έρχονται να φέρουν τα πάνωκάτω στις ζωές των ηρώων στις «Άγριες Μέλισσες».

 

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ΑΝΤ1 ο Δούκας ζητά από τη Μυρσίνη διαζύγιο και ο Κωνσταντής κάνει πρόταση γάμου στη Δρόσω, αφού ο Νικηφόρος μαθαίνει ότι η μικρή αδελφή Σταμίρη παρεπιδημούσε στην Τρούμπα και αναστατώνεται.  Η Ελένη προχωρά την καταγγελία εναντίον του Βόσκαρη, εναποθέτοντας τις ελπίδες της στη βοήθεια του Γραμματικού. Ο Νικηφόρος σοκάρεται με την αποκάλυψη για το παρελθόν της Δρόσως και ενημερώνει την Ασημίνα πως η συμφωνία χαλάει και ότι η αδελφή της δεν θα ξαναπλησιάσει το παιδί.

 

Στο μεταξύ, ο Δούκας ζητά από τη Μυρσίνη να χωρίσουν οριστικά και να πάρουν διαζύγιο. Ένα τραγικό γεγονός, όμως, θα ανατρέψει τα πάντα… Η Μυρσίνη λιποθυμά, χάνει τις αισθήσεις της και μεταφέρεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο της Λάρισας. Η αγωνία για τους Σεβαστούς χτυπά «κόκκινο», δεν ξέρουν τι έχει συμβεί και τα πρώτα νέα για την υγεία της από τους γιατρούς δεν είναι καλά. Φαίνεται ότι έχει σοβαρότατο πρόβλημα υγείας, το οποίο σε πρώτη φάση κανείς δεν μπορεί να πει αν είναι ιάσιμο.

 

Αυτή η εξέλιξη σοκάρει τον Δούκα και ακολουθεί μια μεγάλη συζήτηση με τη Μυρσίνη όπου θα αποκαλυφθούν πολλά, θα ειπωθούν και συγκινητικά λόγια και ο Δούκας τελικά αποφασίζει να παγώσει το διαζύγιο. Στη συνέχεια, η Μυρσίνη θα ζητήσει από τον άντρα της κάτι πολύ σημαντικό… Θα ανταποκριθεί ο Δούκας σε αυτό; Επίσης, θα ξεπεραστεί το πρόβλημα υγείας της Μυρσίνης ή όχι; Οι απαντήσεις έρχονται προσεχώς στην καθημερινή σειρά εποχής του ΑΝΤ1.

 

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα OnTime την Τρίτη 2 Φεβρουαρίου

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου