Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

Ανακατωσούρα στο Open λόγω του Φιλιππάκη

Στην ανάληψη πρωτοβουλιών όσον αφορά τη γενικότερη λειτουργία του Open προχωρά ο εκδότης των εφημερίδων «Δημοκρατία» και «Espresso» και πλέον μέλος του Δ.Σ. του καναλιού της Παιανίας, Γιάννης Φιλιππάκης.

 

Οπως λένε οι γνωρίζοντες, όσο περνάει ο καιρός τόσο θα διευρύνεται το πεδίο των αρμοδιοτήτων του με τις πλάτες του Ιβάν Σαββίδη και κατά συνέπεια θα αποκαλυφθεί η πλήρης διάσταση του ρόλου που κλήθηκε να παίξει στον τηλεοπτικό σταθμό. Ενδεικτικό του… γηπέδου που του δίνει η ιδιοκτησία και το δεξί χέρι του Ιβάν Σαββίδη, Αρτούρ Νταβιντιάν, είναι το γεγονός ότι μετά τις πρώτες, προσεκτικές (για λόγους ισορροπιών με τον Χρήστο Παναγιωτόπουλο) παρεμβάσεις του στον ενημερωτικό τομέα, ο Φιλιππάκης έχει προχωρήσει σε συναντήσεις και με τα στελέχη της ψυχαγωγίας, όπως η διευθύντρια προγράμματος Μαρία Σαγανά αλλά και ο Νίκος Κοκλώνης, ο οποίος ως γνωστόν «τρέχει» σημαντικές παραγωγές του καναλιού και φυσικά τη «ναυαρχίδα» της τηλεθέασης της Παιανίας, που δεν είναι άλλη από το «Just the two of us».

 

Η κινητικότητα αυτή έχει ενεργοποιήσει τα ανακλαστικά των κορυφαίων στελεχών του Open, που κάθε άλλο παρά με θετικό μάτι βλέπουν την επέκταση των δραστηριοτήτων του εκδότη, πολλώ δε μάλλον από τη στιγμή που
πρόκειται για πρόσωπο το οποίο κάθε άλλο παρά μυημένο είναι στα τηλεοπτικά μυστικά. Εκείνος που παραμένει στα κάγκελα είναι ο επικεφαλής της ενημέρωσης, Χρήστος Παναγιωτόπουλος, ο οποίος έχει λάβει ήδη τα πρώτα μηνύματα ισχυρής εμπλοκής του Φιλιππάκη στον τομέα του.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου