Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

Γ.Κιμούλης στη Σάσα Σταμάτη: Οποιοσδήποτε για να κερδίσει 10 λεπτά δημοσιότητας καταγγέλλει κάποιον

Tης Σάσας Σταμάτη

 

Tην πρώτη του απάντηση μετά τα όσα είπε η Ζέτα Δούκα έδωσε ο Γιώργος Κιμούλης αποκλειστικά στην «ΟΝ time» και στη Σάσα Σταμάτη τονίζοντας ότι «Όσα είπε είναι απαράδεκτα και ψευδή και έχω ήδη κινηθεί νομικά με αγωγή και μήνυση. Όπως είπε, δεν είναι μόνο στεναχωρημένος, αλλά και θυμωμένος, τονίζοντας ότι δεν θυμάται μετά από 14 χρόνια να είχε κάποιο σοβαρό καβγά με τη Ζέτα Δούκα. Κι επισημάνει ότι έτσι μειώνεται η σημαντική πράξη της κυρίας Μπεκατώρου.

 

Γιώργο, βγήκε η Ζέτα Δούκα και έκανε κάτι δηλώσεις, ότι την έβρισες και τη χτύπησες κιόλας και θα ήθελα τη δική σου απάντηση.

Κινήθηκα νομικά, αλλά αυτό είναι το ένα πρόβλημα και αφορά εμένα και εκείνη και αυτό που έκανε εκείνη προς εμένα, το να αναφερθεί ψευδώς για ένα γεγονός που ουδέποτε συνέβη. Το δεύτερο, που είναι το επικίνδυνο, είναι να χρησιμοποιεί την πολύ σημαντική πράξη της κυρίας Μπεκατώρου, λέγοντας πως αυτό που βίωσε μαζί μου κινείτο στο επίπεδο της κακοποίησης ή της ψυχολογικής βίας… Ήταν μεγάλη κυρία, που συμμετείχε σε μια δουλειά, που, αν της συμβεί κάτι – που μετά από δεκατέσσερα χρόνια ορκίζομαι πως δεν θυμάμαι. Έλεος αν θυμάσαι πάνω στη δουλειά εάν έχεις τσακωθεί… Πάνω στη δουλειά πάντα.

Ναι, άλλα κάποιοι λένε γιατί δεν είπε τότε κάτι… Εντάξει, μπορεί να θέλει τώρα να το πει…

Εγώ δεν είπα γιατί το είπε τώρα και όχι τότε. Τώρα ας μιλήσει, οιοσδήποτε να μιλήσει από τη στιγμή που πραγματικά έχει κακοποιηθεί, αλλά όχι ο οποιοσδήποτε για να κερδίσει 10 λεπτά δημοσιότητας να καταγγέλλει κάποιον που μπορεί να τη θύμωσε, να τη στεναχώρησε… Μειώνεται η σημαντικήπράξη της κυρίας Μπεκατώρου…

 

Στεναχωρήθηκες εσύ;

 

Στεναχωρήθηκα και θύμωσα. Είναι δυνατόν ότι της τράβηξα το νερό και ήταν ψυχολογική βία και να προσθέτει και το ψευδέστατο ότι την κλότσησα;

 

Γιατί όμως να βγει να το πει τώρα;

 

Αν ήξερα, θα το έλεγα… Καλά, εύκολο δεν είναι να σκεφτεί κάποιος τα γιατί. Και αυτό ακριβώς δημιουργεί το απαράδεκτο, το να γίνει η πράξη της κυρίας Μπεκατώρου κάτι το μοδάτο. Γιατί η πράξη της είναι πολύ σημαντική, το να ανοίξεις μια ανθρωποφαγική ατμόσφαιρα τώρα που καθόμαστε σπίτι λόγω πανδημίας… Βγαίνω εγώ, προσθέτω γεγονότα, υπερβάλλω στην περιγραφή, κατά τη δήλωσή μου συγκινούμαι και καταστρέφω και προσωπικότητες.

 

Η σχέση σας είχε πρόβλημα;

Αν θυμόμουν ότι είχε γίνει ένας φοβερός καβγάς, θα το έλεγα. Δεν θυμάμαι πριν 14 χρόνια αν έχει γίνει κάποιος καβγάς… Έλεος δηλαδή, είσαι μέσα στη δουλειά και ξέρεις
πως άπειροι καβγάδες γίνονται. Εδώ δεν μιλάμε για καβγά. Περιέγραψε μια ψυχολογική βία και περιέγραψε και χρονικά, και αυτό είναι το περίεργο, γιατί στο διαδίκτυο κυκλοφορεί μια φωτογραφία που είμαστε μαζί, όλοι μαζί, που η κοπή σε σχέση με τα γεγονότα της δολοφονίας του Γρηγορόπουλου, το μεν ένα έγινε τον Ιανουάριο και το άλλο τον Δεκέμβριο. Αν ήταν ένας ενήλικος άνθρωπος που εισέπραττε ψυχολογική βία, δεν θα έμενε στη δουλειά. Δεν ήταν κάνα κοριτσάκι που ήταν σε κάποια σχολή, οπότε ο κακός θιασάρχης της είπε «μη σου καταστρέψω την καριέρα». Μπορούσε να φύγει ή να πει στον παραγωγό πως «θα φύγω αν συνεχίσει αυτός». Εγώ πήρα τον κύριο Παυλάκη, τον παραγωγό, και του λέω «Κάρολε, θυμάσαι να σου είχε πει κάτι;» και μου είπε «Δεν θυμάμαι να είχε κάνει παράπονο».

 

Σε εσένα είχε πει κάτι; «Γιατί μου μιλάς έτσι» για παράδειγμα;

 

Αν θυμόμουν πως είχε γίνει κάτι, γεγονός που να διακινδύνευε και την ίδια την παράσταση, δηλαδή έντονο γεγονός, όχι αν είπε κάποιος κάτι στον άλλον… 14 χρόνια; Αυτό είναι και το επικίνδυνο. Όποιος έχει ένα πρόβλημα με έναν επώνυμο θα βγαίνει και θα λέει «αυτός μου φέρθηκε άσχημα», θα υπερβάλλει, θα προσθέτει ψευδή γεγονότα και μετάθα τα παίρνει πίσω, ενώ η ρετσινιά θα έχει μείνει.

Χωρίς να θέλω να κάνω το δικηγόρο του διαβόλου, ο Κιμούλης είναι ο Κιμούλης… Σου λέει θα μπορώ να τα βάλω εγώ με τον Κιμούλη; Τότε!

 

Χωρίς να θέλω… Αυτό είναι και αγένεια… δες πόσων χρονών ήταν. Δεν είναι ένα κοριτσάκι, αγάπη μου γλυκιά… Έλα σε παρακαλώ. Ήταν πρωταγωνίστρια.

 

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα OnTime την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου