Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

«Social µπάχαλο» του Νίκου Μουρατίδη

Η χειµερία νάρκη του ΚΚΕ

 

Παρ’ όλο τον παγετό, το ΚΚΕ ξύπνησε πρόωρα από την αιώνια χειμερία νάρκη του. Τι έγινε, παιδιά, μύγα σάς τσίμπησε; Oχι ότι έχω αντίρρηση, απλά χαίρομαι να σας βλέπω να μπαίνετε δυναμικά στο παιχνίδι, γιατί συμβαίνουν πολλά και ενδιαφέροντα. Hταν έκπληξη για όλους η παρέμβαση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΚΚΕ, Θανάση Παφίλη, που, μιλώντας στη Βουλή, τα «έχωσε» κανονικά για την αστυνόμευση στα ΑΕΙ.«Τώρα, μάλιστα, αφού η Πανσπουδαστική γ@μησε το φοιτητικό κίνημα, έρχεται τώρα να ζητήσει και τα ρέστα…», λέει ένας φίλος. Είσαι εκτός θέματος και άσε με να ολοκληρώσω…

 

Ο Παφίλης, λοιπόν, είπε στην κυβέρνηση πως είναι όχι προκλητικοί, κάτι πολύ χειρότερο! «Ζητάτε -είπε- από τον λαό να είναι κλεισμένος στο σπίτι του και, όταν οι φοιτητές είναι στα σπίτια τους, οι μαθητές στα σπίτια τους, οι γονείς τρελαμένοι με όλη αυτή την κατάσταση, έρχεστε και αλλάζετε τον νόμο για τα ΑΕΙ και τις εξετάσεις. Αυτό λέγεται πολιτική προστυχιά! Να έχεις έναν λαό κλεισμένο, που να μην μπορεί να αντιδράσει, και εσύ να περνάς ύπουλα νομοσχέδια. Είναι σαν να λες ότι έχουμε πόλεμο κι εσύ να πολεμάς αυτούς που πολεμάνε στον πόλεμο. Δεν έχετε συναίσθηση της αγανάκτησης του κόσμου και ούτε θα μας φιμώσετε! Κάντε ό,τι θέλετε! Και δακρυγόνα πάρτε και ό,τι θέλετε! Αυτό θα σκάσει κάποτε! Και όταν θα σκάσει, θα έχει εκκωφαντικό θόρυβο και θα σας τσακίσει!».

 

«Αστυνομία στα πανεπιστήμια; Καλέ, στα Δημοτικά βάλτε… Από εκεί ξεκινάνε όλα…», λέει ο άλλος… Τς, τς, τς, εξυπνάδες! Μπάχαλο, φίλε μου, παντού! Ο Χρυσοχοΐδης θέλει να βάλει Αστυνομία στα ΑΕΙ, ο Βορίδης καταργεί το ΑΣΕΠ, η Σοφία Μπεκατώρου καταγγέλλει τον βιαστή της, η ρώγα του πρωθυπουργού μπήκε μέχρι και στους «N.Y. Times», η Κεραμέως μειώνει τους εισακτέους στα ΑΕΙ/ ΤΕΙ, ο Βρούτσης διέλυσε τα εργασιακά, η Ιωάννα Τούνη πήγε για δουλειές στο Ντουμπάι, ο Χατζηδάκης θα διαλύσει το Ασφαλιστικό, η κυβέρνηση προσλαμβάνει αστυνομικούς αντί για νοσηλευτές, ανήλικοι κλωτσάνε σταθμάρχη, ο Κικίλιας κλαίει, οι εμβολιασμοί πάνε με βήματα χελώνας, χάκαραν το insta της Μαρίας Κορινθίου… κι εγώ δεν αισθάνομαι καλά τώρα τελευταία.

 

Ευλόγησον!

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου