Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

Αθηνά Οικονομάκου:«Η ευτυχία και η… κοιλιά μου δεν κρύβονται πια»

Έγκυος στο δεύτερο παιδί της είναι η Αθηνά Οικονομάκου. Η ηθοποιός και ο σύζυγός της, Φίλιππος Μιχόπουλος, σε λίγους μήνες θα χαρίσουν αδελφάκι στο μικρό Μάξιμο και την ανακοίνωση έκανε η ίδια η Αθηνά Οικονομάκου με ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. «Η ευτυχία και η κοιλιά μου δεν κρύβονται πια», έγραψε η Αθηνά Οικονομάκου και αμέσως οι διαδικτυακοί της «ακόλουθοι» έσπευσαν να της ευχηθούν για το ευχάριστο γεγονός.

 

Υπενθυμίζουμε ότι πριν από λίγο καιρό η ηθοποιός έκανε το γνωστό «Q&A» στο Instagram και απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις με ειλικρίνεια. Κάποιοι followers τη ρώτησαν αν είναι έτοιμη να γίνει για δεύτερη φορά μητέρα, με την ίδια να απαντά: «Ναι… αλλά όλα θα γίνουν στην ώρα τους».

 

Η Αθηνά Οικονομάκου παντρεύτηκε με τον επιχειρηματία Φίλιππο Μιχόπουλο στις 18 Νοεμβρίου 2017 με πολιτικό γάμο στο Γύθειο. Στις 14 Μαρτίου 2018 γεννήθηκε ο γιος τους, Μάξιμος, και λίγους μήνες αργότερα, στις 6 Οκτωβρίου, το ζευγάρι παντρεύτηκε και με θρησκευτικό γάμο, στη Μύκονο.

 

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα OnTime την Παρασκευή 15 Ιανουαρίου

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00