Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

Αριθμολογικές προβλέψεις από την Κατερίνα Δελούδου για τη δύσκολη και δύστροπη χρονιά

Tης Σάσας Σταμάτη

Η αριθμολογία μάς αποκαλύπτει σημαντικά στοιχεία για το πεπρωμένο μας, την προσωπικότητά μας, αλλά και το μάθημα που έχουμε έρθει για να πάρουμε σε αυτή τη ζωή, δηλαδή το κάρμα μας! Οι αρχές της αριθμολογίας, που οι ρίζες τους ξεκινούν από τον αρχαίο φιλόσοφο και μαθηματικό Πυθαγόρα, μας φανερώνουν καλά κρυμμένα μυστικά του χαρακτήρα μας και μας βοηθούν να κατανοήσουμε ακόμα καλύτερα τον εαυτό μας αλλά και τους γύρω μας. Η ημερομηνία που γεννηθήκαμε, αλλά και η χρονιά που διανύουμε έχουν τη δική τους ερμηνεία και σημασία.  Κάθε χρονιά έχει το δικό της αριθμό, που μας δείχνει και το τι πρέπει να περιμένουμε.

 

Η αριθμολόγος Κατερίνα Βελούδου κάνει τις δικές της προβλέψεις για τη χρονιά που διανύουμε, αλλά και για κάθε αριθμό ξεχωριστά. Το γνωστό μοντέλο, μετά από μια λαμπρή πορεία στις πασαρέλες, όπου έγραψε τη δική της ιστορία, έκανε το όνειρό της πραγματικότητα: Σπούδασε μεταφυσική και αριθμολογία κι έκανε την πρακτική της στη Γερμανία. Είναι απόφοιτος του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με ειδίκευση στην Πυθαγόρεια Αριθμολογία, έχει παρακολουθήσει αναρίθμητα σεμινάρια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, ειδικεύεται στην πρόβλεψη με πολλούς και διάφορους τρόπους και στην εναλλακτική θεραπεία αυτογνωσίας με Αρχαγγελικό  Ρέικι, ούσα πολύ δημοφιλής στον εναλλακτικό χώρο.

 

Ξεκαθαρίσματα και κοσμικά γεγονότα

 

Το 2021 (2+0+2+1=5) είναι μια δύσκολη και δύστροπη χρόνια, που θα δοκιμάσει αριθμολογικά την πίστη και την αντοχή. Ο αριθμός 5 στην αριθμολογία είναι ο αριθμός του αποκρυφισμού και του μυστικισμού έχοντας κι ένα δυνατό (0), που σηματοδοτεί πάντα το θάνατο, εγκλωβισμένο μέσα σε δύο διπλά, σημαίνει ότι θα χτυπήσει πολύ και το προσωπικό στοιχείο, που είναι οι ερωτικές σχέσεις. Ο αριθμός 5 τραβά όλη την αρνητική ενέργεια. Θα έχουμε μια μεγάλη κινητικότητα, η οποία θα μας οδηγήσει σε πολλά ξεκαθαρίσματα και κοσμικά γεγονότα. Τα απροσδόκητα γεγονότα θα διαταράσσουν την καθημερινότητά μας και θα υποβάλλουν τις σχέσεις σε crash test. Θα είμαστε ανυπόμονοι και ίσως υπερβολικοί και θα δοκιμάζεται η υπομονή μας.

 

Η σημασία του αριθμού (5) είναι δύναμη της ευφυΐας και της ποικιλίας. Το 5 θα μας δώσει ένα γερό μάθημα προσωπικής αυτοαποδοχής με αναζήτηση στον ίδιο μας τον εαυτό! Θα αποδεχτούμε ό,τι είναι σωστό και μέσα από τη δοκιμασία αυτή θα γίνουμε πιο δίκαιοι με τους εαυτούς μας, αλλά και με τους άλλους!

 

Ο προσωπικός σας αριθμός για το νέο έτος

 

Για να έχετε την προσωπική σας πρόβλεψη αριθμολογίας, θα πρέπει να βρείτε τον ετήσιο προσωπικό σας αριθμό και στη συνέχεια να διαβάσετε την πρόβλεψή σας. Για να βρείτε τον αριθμό που σας αντιπροσωπεύει για το 2021, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

 

1 Προσθέστε τα ψηφία της μέρας και του μήνα της γέννησής σας. Για παράδειγμα, αν έχετε γεννηθεί 29 Δεκεμβρίου, δηλαδή 29/12, προσθέστε 2+9+1+2= 14.

 

2 Προσθέστε τον αριθμό που βρήκατε με το 5, που είναι ο αριθμός που προκύπτει από το άθροισμα των ψηφίων του 2021. Συνεχίζοντας το παράδειγμα, προσθέτουμε το 14+5= 19.

3 Αν ο αριθμός που προκύπτει είναι διψήφιος, τότε προσθέστε τα δύο ψηφία για να βρείτε το μονοψήφιο ετήσιο προσωπικό σας αριθμό. Για το άτομο που έχει γεννηθεί 29 Δεκεμβρίου, ο ετήσιος προσωπικός αριθμός του το 2021 είναι το 1. Ο προσωπικός αριθμός αλλάζει κάθε χρόνο, μαζί με τη χρονιά. Ο αριθμός που μας χαρακτηρίζει σαν άτομα είναι ο αριθμός πεπρωμένου και είναι το άθροισμα της ημερομηνίας που έχουμε γεννηθεί και αυτός ο αριθμός δεν αλλάζει και μας ακολουθεί για πάντα.

 

ΤΙ ΕΠΙΦΥΛΑΣΣΕΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ

 

■ Ετήσιος αριθμός 1: Το 1 μπορεί να περιμένει την προσωπική του αναγέννηση και να βγει νικητής από δύσκολες καταστάσεις, μιας και έχει το θεό Άρη ως αρχηγό. Γενικά, οι άνθρωποι με αριθμό 1 έχουν ηγετικές τάσεις, όποτε μπορούν να διαπραγματευτούν με κάτι καλό.

 

■ Ετήσιος αριθμός 2: Το 2 μπορεί το 2021 να περιμένει υπομονετικά αυτήν τη φορά το σύμπαν να φέρει δώρα σε ό,τι αφορά στην προσωπική του ζωή… Κάτι τελειώνει και θα πάρει τη θέση του κάτι πιο όμορφο και σταθερό.

 

■ Ετήσιος αριθμός 3:Το 3, φέτος, θα επιλέξει να γίνει ακόμη πιο κοινωνικό από ό,τι συνήθως και να περάσει μέσα σε αυτήν τη δύσκολη χρονιά όσο καλύτερα μπορεί.

 

■ Ετήσιος αριθμός 4: Το 4 είναι το 2021 αυτό που λέμε «υπέρμετρη λογική» και δεν θα αφήσει τίποτα στην τύχη του. Θα γίνει ακόμη πιο αξιόπιστο και θα αναγκαστεί να πάρει τη ζωή πιο σοβαρά, μιας και η φετινή χρόνια θα του δώσει μάθημα ζωής.

 

■ Ετήσιος αριθμός 5: Το 5 είναι δυστυχώς για φέτος κυρίαρχο νούμερο και θα μας βάλει σε μπελάδες.

 

■ Ετήσιος αριθμός 6: Το 6 είναι ο μόνος αριθμός που το 2021 θα ζήσει έναν έρωτα που θα τον/την οδηγήσει πολύ πιθανόν και σε γάμο.

 

■ Ετήσιος αριθμός 7: Το 7 είναι για το 2021 ο αριθμός που θα μας διδάξει τι σημαίνει συμπαντικός νόμος, θα φέρει αποκαλύψεις σε όλα τα επίπεδα και θα πάρει από το 2021 πολλή γνώση, ενώ μέσα σε αυτή χρονιά θα μάθει τι σημαίνει να δίνεις.

 

■ Ετήσιος αριθμός 8: Το 8 φέτος θα έχειοικονομική καταξίωση μέσα από δυσκολία και ό,τι στοχεύσει θα το πετύχει!

 

■ Ετήσιος αριθμός 9: Και το 9 το 2021 θα διδαχθεί την αλήθεια και θα επιλέξει τι ήταν αυτό που μέχρι σήμερα έψαχνε.

 

Αυτή η εσωτερική αναζήτηση γίνεται γιατί είναι η χρονιά του αριθμού.

 

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα OnTime την Παρασκευή 15 Ιανουαρίου

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου