Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Η Wise Greece στην εκπομπή «Προσφέρω»

Η εκπομπή «προσφέρω» που μεταδίδεται σε Πανελλαδικό Δίκτυο από το ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑΣ κάθε Σάββατο στις 15:00 και αναμεταδίδεται από τη Φωνή της Ελλάδας για τους Έλληνες σε όλο τον κόσμο, δίνει βήμα σε εθελοντικές πρωτοβουλίες και φορείς που με τη δράση τους προσφέρουν στην κοινωνία αλλά και στη χώρα συνολικά.

 

Η θεματολογία της εκπομπής καλύπτει όλους τους τομείς δράσης κοινωνικής προσφοράς, όπως η υγεία, η εκπαίδευση, ο πολιτισμός και το περιβάλλον.

 

Επιδίωξη της εκπομπής είναι να ενημερώνει και να ευαισθητοποιεί το κοινό για θέματα κοινωνικής προσφοράς και να το φέρνει σε επαφή με τη φιλοσοφία και την κουλτούρα του εθελοντισμού.

 

Ημερομηνία μετάδοσης: Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2021, στις 15:00. Η Wise Greece στην εκπομπή «Προσφέρω» Πρώτο Πρόγραμμα

 

Η Μελίνα Ταπραντζή, Πρόεδρος και Ιδρύτρια της Wise Greece, είναι προσκεκλημένη της Αθηνάς Γιόγιακα στην εκπομπή «Προσφέρω», που μεταδίδεται το Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2021 στις 15:00 από το Πρώτο Πρόγραμμα και τη Φωνή της Ελλάδας.

 

Η Μελίνα Ταπραντζή παρουσιάζει την πολυβραβευμένη μη κερδοσκοπική κίνηση στο χώρο της κοινωνικής επιχειρηματικότητας Wise Greece, που ιδρύθηκε από την ίδια το 2013 και έχει διπλό σκοπό. Αφενός προωθεί σε παγκόσμιο επίπεδο τα οφέλη της Ελληνικής διατροφής και τα εξαιρετικά προϊόντα των μικρών Ελλήνων παραγωγών και αφετέρου μέσα από τις πωλήσεις τους συγκεντρώνει κέρδη, τα οποία μετατρέπει άμεσα σε τρόφιμα πρώτης ανάγκης, για να τα διαθέσει σε παιδιά, άστεγους και ηλικιωμένους που βρίσκονται στα όρια της φτώχειας. Η Μελίνα Ταπραντζή εξηγεί πώς υλοποιείται το έργο της Wise Greece και μιλά για τους παραγωγούς και τα προϊόντα που έχουν ενταχθεί στην οικογένεια της Wise. Ακόμη, αναφέρεται στις δυσκολίες με τις οποίες ήρθε αντιμέτωπη ως γυναίκα επιχειρηματίας και το άκρως τιμητικό βραβείο SDGs and her που έλαβε το 2020 από την Παγκόσμια Τράπεζα και τα Ηνωμένα Έθνη. Τέλος, συζητά για το εκπαιδευτικό πρόγραμμα που σχεδιάζει για το 2021.

 

Επιμέλεια-παρουσίαση εκπομπής: Αθηνά Γιόγιακα.

 

Info

 

Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2021, ώρα 15:00

 

Εκπομπή: «Προσφέρω»

 

Wise Greece – Μελίνα Ταπραντζή, Πρόεδρος και Ιδρύτρια

 

Live Streaming: webradio.ert.gr/proto

 

webradio.ert.gr/i-foni-tis-elladas/

 

Facebook: www.facebook.com/protoprogramma.ert

 

www.facebook.com/voiceofgreece.ert.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00