Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

Παντρεύονται η Φουρέιρα και ο Μποτία

Μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης -κι ένα διάστημα χωρισμού- έφτασε η ώρα να επισημοποιήσουν τον έρωτά τους. Η αποκάλυψη έγινε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» στο Mega. Όπως είπε η Μαριλένα Καδιγιαννοπούλου: «Η Ελένη Φουρέιρα δέχτηκε πρόταση γάμου από τον αγαπημένο της, Αλμπέρτο Μποτία, και το παντρεύουμε το κορίτσι μας. Δέχτηκε. Είπε το “ναι”». Ο γάμος θα καθυστερήσει, καθώς, όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή, προτεραιότητα της Ελένης Φουρέιρα είναι αυτή τη στιγμή το σόου ταλέντων «House Of Fame», ενώ το ζευγάρι θα περιμένει φυσικά να ομαλοποιηθούν και τα πράγματα με την πανδημία.

 

O Αλμπέρτο Τομάς Μποτία Ραμπάσκο είναι Ισπανός διεθνής επαγγελματίας ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός στην Αλ Ουάχντα της Σαουδικής Αραβίας. Οι δυο τους γνωρίστηκαν σε κοινή παρέα πριν από τέσσερα χρόνια και ο πρώην άσος του Ολυμπιακού δεν έχασε ευκαιρία να τη φλερτάρει. Όπως λέει άνθρωπος που γνωρίζει την Ελένη, εκείνη κολακεύτηκε πολύ, ωστόσο εν τέλει άργησε να συμβεί κάτι ανάμεσά τους. Πριν από δύο χρόνια, ωστόσο, η Ελένη Φουρέιρα δεν δίστασε να επιβεβαιώσει τη σχέση της με το γοητευτικό ποδοσφαιριστή και από τότε δεν ήταν λίγες οι φορές που ο φωτογραφικός φακός τους είχε απαθανατίσει μαζί σε κοινές εξόδους και βόλτες.

 

Τόσο η Ελένη όσο και ο Αλμπέρτο στηρίζουν ο ένας τον άλλον σε κάθε επαγγελματικό τους βήμα και προχωρούσαν μαζί, κάνοντας σχέδια για το μέλλον. Κατά τη διάρκεια της σχέσης τους, κυκλοφορούσαν συνεχώς δημοσιεύματα που τους ήθελαν να ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας, κάτι που βέβαια δεν ίσχυε ποτέ, καθώς και οι δύο είχαν επικεντρωθεί στην καριέρα τους. Πριν από μερικούς μήνες, όμως, έσκασε σαν βόμβα η είδηση πως η Ελένη Φουρέιρα και ο Αλμπέρτο Μποτία αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Το ερωτευμένο ζευγάρι, που ήταν μαζί τρία χρόνια, αποφάσισε τον Ιανουάριο του 2020 να χωρίσει – ή τουλάχιστον αυτό είχε διαρρεύσει.

 

Από τη μία η μεταγραφή του Μποτία από τον Ολυμπιακό για την ομάδα Αλ Χιλάλ της Σαουδικής Αραβίας και από την άλλη η εκτόξευση της καριέρας της Ελένης στο εξωτερικό είχαν δημιουργήσει μεγάλο πρόβλημα στο πώς οι δυο τους μπορούν να συντονιστούν και να συναντηθούν. Από ό,τι φαίνεται όμως δεν έμειναν και πολύ καιρό χωριστά. Το διάλειμμα στη σχέση τους έμοιαζε μονόδρομος. Το ίδιο, όμως, και η επανασύνδεση λίγους μήνες αργότερα. Μπορεί λόγω της πανδημίας οι δυο τους να
μην μπορούν να βρεθούν, επικοινωνούν, όμως, καθημερινά κάνοντας σχέδια για τη στιγμή που θα συναντηθούν.

 

Όσο για το τι νυφικό θα φορέσει; Πρόσφατα είδαμε την Ελένη Φουρέιρα στην πασαρέλα της Σήλιας Κριθαριώτη, οπότε δεν θα ήταν απίθανο να τη δούμε με κάποιο εντυπωσιακό νυφικό της σχεδιάστριας.

 

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα OnTime την Πέμπτη 14 Ιανουαρίου

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου