Η hot Σοφία ∆ανέζη και οι… πλαστικές!

Της Σάσας Σταμάτη

Η ξανθιά τραγουδίστρια μιλάει αποκλειστικά στην «ΟΝ time» για τις επεμβάσεις που έχει κάνει

 

Η Σοφία Δανέζη ήταν από τα πιο hot πρόσωπα στο «Βig Βrother», αφού κατάφερε να φτάσει στον τελικό και να πάρει τη δεύτερη θέση. Μιλάει για την επίσκεψή της στον πλαστικό χειρουργό, την απώλεια του πατέρα της, αλλά κι αν είναι ζευγάρι με τον Δημήτρη Κεχαγιά.

 

Πώς αισθάνεσαι που έφτασες στην… πηγή του «Βig Βrother» και δεν ήπιες νερό;

 

Αισθάνομαι πολύ όμορφα. Δεν έχει σημασία που δεν ήπια νερό. Η στήριξη και η αγάπη του κόσμου είναι πιο σημαντική από τα χρήματα.

 

Είδαμε ότι ανέβασες μια φωτογραφία από επίσκεψή σου σε πλαστικό χειρουργό. Όλοι είπαν ότι έβαλες χείλια;

 

Αν είχα κάνει κάποια επέμβαση στο πρόσωπό μου θα το είχα πει, όπως έχω πει για το στήθος μου και το διάφραγμά μου που λόγω δουλειάς ήταν απαραίτητο γιατί είχε κλείσει. Είχα θέμα μεγάλο, δεν μπορούσα να αναπνεύσω. Όσο αφορά την επίσκεψή μου στον πλαστικό, πρόκειται για φίλο μου, τον Κωνσταντίνο Μακρυγιώργη, και του ζήτησα να κάνουμε στους φαν μου ένα give away. Ήθελα να κάνω κάτι να ευχαριστήσω τον κόσμο.

 

Ποια ήταν η πιο δύσκολη στιγμή στη ζωή σου;

 

Όταν έχασα τον πατέρα μου, τον Κωνσταντίνο, σε ηλικία 62 ετών από καρκίνο, όλα έγιναν μέσα σε ένα χρόνο. Μας έχετε μπερδέψει με τον Δημήτρη Κεχαγιά.

 

Τελικά είστε ζευγάρι;

Με τον Δημήτρη δεν είμαστε ζευγάρι, είμαστε φίλοι και υποστηρίζουμε ο ένας τον άλλον, όπως και μέσα στο παιχνίδι.

 

Ο Δημήτρης έχει δηλώσει ότι θα μπορούσες να ήσουν σύντροφός του. Εσύ τι απαντάς;

 

Με τιμάει αυτό πολύ. Ο Δημήτρης είναι ένας υπέροχος άνθρωπος και για να λέει κάτι τέτοιο σημαίνει ότι με ξέρει καλά.

 

Πέρασε μια εικόνα για σένα ότι μόνο βρίζεις.

 

Δεν ξέρω κάποιον που δεν βρίζει, όλοι μας έχουμε τις καλές και τις κακές μας στιγμές. Απλώς εγώ είμαι ένας άνθρωπος που δεν θα κρύψω τα συναισθήματά μου, που πίστεψέ με δεν βρίζω 24 ώρες το 24ωρο και όταν το κάνω υπάρχει λόγος. Μην ξεχνάς ότι ήμουν έγκλειστη 3,5 μήνες. Λογικό είναι να υπάρχουν ξεσπάσματα. Μετά τη συμμετοχή σου στο «Big  Brother» είχες περισσότερες επαγγελματικές προτάσεις όσον αφορά το τραγούδι; Είμαι σε συζητήσεις, όπως ξέρεις, τα μαγαζιά είναι κλειστά, ωστόσο μελλοντικά θα κυκλοφορήσω νέα κομμάτια. Δεν είναι κάτι απλό. Θέλω να είναι κάτι καλό

 

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα OnTime την Τετάρτη 13 Ιανουαρίου