Άφθονο γέλιο με τον Ζαχαράτο ως… Ματίνα Παγώνη

Αυτή τη φορά ο ΤάκηςΖαχαράτος μεταμφιέστηκε σε Ματίνα Παγώνη και στο βίντεο που δημοσίευσε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram με σατιρική διάθεση μας προειδοποιεί πως δεν θα κάνουμε ούτε Απόκριες καθώς «ο κορωνοϊός μάς χορεύει τσάμικο».

Ο Τάκης Ζαχαράτος μετά τον Νίκο Χαρδαλιά και τον Σωτήρη Τσιόδρα, έπιασε… στο στόμα του και τη Ματίνα Παγώνη, την πρόεδρο της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθήνας – Πειραιά (ΕΙΝΑΠ). Σαν άλλη Παγώνη, λοιπόν, δίνει τις δικές του «εκτιμήσεις» για τις Απόκριες εν μέσω της πανδημίας: «Απόκριες δεν θα κάνουμε! Είναι δυνατόν με τα στοιχεία που έχουμε στα χέρια μας να γίνονται καρναβάλια; Μας χορεύει τσάμικο ο κορωνοϊός και το μόνο που σας νοιάζει είναι να καρναβαλιστείτε; Όσο καρναβαλιστήκατε, καρναβαλιστήκατε! Γιατί όλο αυτό που ζούμε δεν είναι καρναβάλι, χρειάζεται να ντυθούμε;».

Από τα βέλη του δεν ξέφυγαν το κλειστό λιανεμπόριο, τα κομμωτήρια και τα νυχάδικα, οι ανθρώπινες σχέσεις στο δεύτερο lockdown, το «Survivor», αλλά και οι εξορμήσεις στο Ντουμπάι.

Πάντως, υπενθυμίζουμε ότι η κυρία Παγώνη το είπε στις 8 Ιανουαρίου και στον Ιορδάνη Χασαπόπουλο πως Απόκριες δεν θα κάνουμε: «Θα εξαρτηθεί από πολλούς παράγοντες πόσο θα κρατηθούν τα μέτρα. Είναι δύσκολες μέρες, το ξέρουμε όλοι. Καρναβάλι δεν θα γίνει, είναι δυνατόν με τα στοιχεία που έχουμε στα χέρια μας να γίνονται καρναβάλια; Χτες ήταν λίγα τα κρούσματα, αλλά ήταν πολύ λίγα και τα τεστ. Πάντα τις αργίες δεν μπορούν να γίνουν πολλά τεστ».

 

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα OnTime την Τετάρτη 13 Ιανουαρίου