Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

Φαίη Σκορδά: «Εγώ έβαλα το σπόρο»

Σαν βόμβα έσκασε η χθεσινοβραδινή ανακοίνωση του ΑΝΤ1 πως ο Γιώργος Λιάγκας επιστρέφει στο κανάλι του Αμαρουσίου και μάλιστα στο πλευρό της Φαίης Σκορδά στο «Πρωινό». Η παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης του ΑΝΤ1 με φειδωλό τρόπο αναφέρθηκε στο θέμα μέσα από την ίδια της την εκπομπή απαντώντας σε σχετικό ερώτημα του συνεργάτη της Βαγγέλη Περρή. «Δεν είναι ακόμα η στιγμή να σχολιάσω.

 

Ήταν πολύ μικρό το χρονικό διάστημα, έγινε πολύ γρήγορα όλο αυτό. Ο σταθμός -για μένα που έχω περάσει και από άλλα κανάλια- έδειξε ότι είναι “ANT1”. Σημαίνει ότι έχει αντανακλαστικά. Όταν έχεις σε πάρα πολύ λίγες μέρες για να διαχειριστείς μία τέτοια σκέψη, μία τέτοια πρόταση, τέτοιες ισορροπίες σε προσωπικό επίπεδο αλλά και σε επαγγελματικό και το κάνεις με τα αντανακλαστικά χωρίς να βγει τίποτα προς τα έξω -χωρίς να έχει σάλτσες και φανφάρες- δείχνει ότι υπάρχει μία βάση, υπάρχουν γερά θεμέλια. Γιατί δεν είναι εύκολο», είπε η Φαίη Σκορδά. Και συνέχισε λέγοντας για τη συμφωνία: «Σαφώς και το γνώριζα. Το έμαθα στον καρπό του, στο σπόρο του. Η απάντηση θα ήταν “έβαλα το σπόρο”».

 

Η μεγάλη επιστροφή

 

Ο Γιώργος Λιάγκας επιστρέφει στο σταθμό από τον οποίο έφυγε το 2019 απογοητευμένος και έχοντας διανύσει κάποιους μήνες πλήρους τηλεοπτικής αδράνειας. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο παρουσιαστής, ο οποίος έμεινε στον «πάγκο» για κάποιους μήνες, παραιτήθηκε από τον ΣΚΑΪ πριν από περίπου μία εβδομάδα και αφού οι συζητήσεις με τον ΑΝΤ1 είχαν ολοκληρωθεί και η συμφωνία είχε κλείσει. Η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας παρουσίασαν το «Πρωινό» από το 2013 ως το 2016, οπότε και χώρισαν οι δρόμοι τους προσωπικά και επαγγελματικά. Τότε ο Γιώργος Λιάγκας παρέμεινε στον ΑΝΤ1 και προσπάθησε να κάνει το μεγάλο τηλεοπτικό όνειρό του πραγματικότητα, παρουσιάζοντας το «Late night show», το οποίο κόπηκε άδοξα στις αρχές του 2017. Οι σχέσεις του παρουσιαστή με τον ΑΝΤ1 διαταράχθηκαν, αλλά δέχτηκε να ενταχθεί στην κριτική επιτροπή του «Dancing with the stars» σε μία κίνηση καλής θέλησης.

 

Ακολούθησε ένας πολύ δύσκολος χρόνος, όπου παρέμεινε δίχως ουσιαστικό ρόλο και τελικά αποφάσισε να αποχωρήσει από το κανάλι, καθώς διαπίστωσε πως δεν υπήρχε φως στο μέλλον της συνεργασίας τους. Το συμβόλαιο του Γιώργου Λιάγκα με τον ΣΚΑΪ είχε όρο ότι αν δεν αξιοποιηθεί σε κάποιο project που θα συμφωνούσε από κοινού με το κανάλι του Φαλήρου, θα μπορούσε να αποδεσμευθεί στο τέλος του χρόνου, όπως κι έγινε. Η παρουσία του στην εκπομπή θα είναι καθημερινή, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, θα αναλάβει κι ένα ακόμη πρότζεκτ.

 

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα OnTime την Τετάρτη 13 Ιανουαρίου

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου