Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Κούλλης Νικολάου: Τί είπε για τη μεταγραφή στο Mega και το τέλος με το ΣΚΑΪ

Λίγο πριν τα Χριστούγεννα κι ενώ το σίριαλ «8 Λέξεις» έχει ακόμα μήνες να διανύσει στον ΣΚΑΪ μέχρι το τέλος της τηλεοπτικής σεζόν, το Mega ανακοίνωσε τη συνεργασία με το δίδυμο Ανδρεά Γεωργίου-Κούλλη Νικολάου.

 

Ο γνωστός ηθοποιός και τηλεοπτικές παραγωγός, Κούλλης Νικολάου φιλοξενήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στον Alpha Κύπρου και την εκπομπή «Με αγάπη Χριστιάνα» με τη Χριστιάνα Αριστοτέλους, όπου μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για τη λήξη της συνεργασίας τους με τον Ανδρέα Γεωργίου με τον ΣΚΑΪ.

 

 

«Έχουμε να διανύσουμε ακόμα 150 επεισόδια 8 Λέξεις, που θα δώσουμε τη ψυχή μας να είναι τα καλύτερα επεισόδια. Το βέβαιο είναι ότι μπορώ να μιλώ ώρες για το τι έχουμε να δώσουμε μέχρι τον Ιούλιο του 2021 που τελειώνει. Επειδή οι διαδικασίες για τα επόμενα βήματα πρέπει να είναι από πριν καμωμένες, έχουμε υπογράψει με το Mega με ένα καινούριο σίριαλ» είπε αρχικά.

 

 

«Δεν υπάρχει κανένα παρασκήνιο πίσω από την μετακίνηση. Αναπόφευκτα βλέπω τι γράφουν τα sites. αλλά δεν απαντώ. Δε στεκόμαστε σε αυτά. Βομβαρδίζουν τον Ανδρέα λες και είναι μόνος του σε αυτή την ιστορία. Και τi να πεις; Μια χαρά είμαστε δεν υπάρχει κάτι το περίεργο, κάποιοι στεναχωριούνται. Μια δυσάρεστη κατάσταση μπορεί να προκληθεί όταν μετακινείσαι από ένα σταθμό σε άλλο. Είναι σε επαγγελματικά και συμβασιακά πλαίσια. Δεν παραβιάζουμε συμβάσεις και δεν αθετούμε λόγο και τιμή», ξεκαθάρισε.

 

 

πηγή:alter-info.gr

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00