Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

Ανακατατάξεις ενόψει στον ΣΚΑΪ

Σε διαδικασία ανακατανομής ρόλων για την καλύτερη εξυπηρέτηση των καθημερινών αναγκών βρίσκεται ο ενημερωτικός τομέας του ΣΚΑΪ. Οπως είναι σε θέση να γνωρίζει η στήλη, ο διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης του καναλιού του Νέου Φαλήρου, Βασίλης Παπαδρόσος, επεξεργάζεται ένα πλάνο συγκεκριμένων ανακατατάξεων κυρίως σε ό,τι αφορά το κομμάτι του ρεπορτάζ.

 

Στο πλαίσιο αυτό, αναμένεται το αμέσως επόμενο διάστημα να γίνουν σταδιακά μετακινήσεις δημοσιογράφων σε άλλα τμήματα από αυτά στα οποία εργάζονται τώρα, προκειμένου να υπάρξει εξορθολογισμός του τομέα με βάση τις συνθήκες που έχουν προκύψει και αξιοποίηση των εργαζομένων κατά τον καλύτερο τρόπο.

 

Ωστόσο, όπως είναι φυσικό σε τέτοιες περιπτώσεις, το άγχος και η αγωνία στους δημοσιογράφους που εμπλέκονται στις διεργασίες αυτές για τις αποφάσεις του επικεφαλής και της διοίκησης είναι εμφανή. Ανάλογες παρεμβάσεις αναμένεται να τρέξουν και σε επίπεδο τεχνικού προσωπικού, όπου επίσης έχει παρατηρηθεί η ανάγκη μιας σειράς βελτιώσεων.

 

Την ίδια στιγμή, ικανοποίηση επικρατεί για τα ανακλαστικά που επέδειξε το κανάλι όσον αφορά την κρίση στο Καπιτώλιο και τη γενικότερη κάλυψη των γεγονότων. Εκεί, αντίθετα, που υπάρχει ένα θέμα είναι η μουρμούρα ενός εκ των πλέον αναγνωρίσιμων προσώπων της ενημέρωσης του τηλεοπτικού σταθμού για την εργασιακή συμπεριφορά του Β. Παπαδρόσου απέναντί του. Λεπτομέρειες προσεχώς…

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου