Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

Νέα σειρά με εκπλήξεις τον Μάρτιο: «Ζακέτα να πάρεις!»

Ερχεται μέσα στον μήνα Μάρτη και μάλιστα σε διπλές εβδομαδιαίες προβολές η νέα σειρά «Ζακέτα να πάρεις». Με πρωταγωνίστριες τις Ελένη Ράντου, Δάφνη Λαμπρόγιαννη και Φωτεινή Μπαξεβάνη και στους ρόλους των υιών ο Μιχάλης Τιτόπουλος και ο Θάνος Τοκάκης, που ήδη συζητούν, ενώ αναμένεται ο τρίτος.

 

Ο τίτλος της σειράς, μία από τις πιο γνωστές και διαχρονικές ατάκες της Ελληνίδας μάνας. Οπως μαρτυρά και ο τίτλος, το θέμα της σειράς είναι η πολυσυζητημένη σχέση μάνας-γιου, με πρωταγωνιστικά πρόσωπα την Αριστέα, την αδελφή της, Δέσποινα, και την κολλητή της, Φούλη, τρεις  μανάδες, που έρχονται από την επαρχία στην Αθήνα για μια σύντομη επίσκεψη στους μοναχογιούς τους.

 

Και εδώ ξεκινά η πλάκα ή το δράμα, καθώς οι φοιτητές γιοι ανοίγουν το κουδούνι και αντικρίζουν στα ξαφνικά τη μητέρα τους, που ήρθε να κάνει έκπληξη από το χωριό. Οι τρεις γυναίκες είναι τελείως διαφορετικές μεταξύ τους. Μία ιδιοκτήτρια ψιλικατζίδικου, μία εισοδηματίας με ύφος λίγο αφ’ υψηλού και μία πρώην τραγουδίστρια σε μπουζούκια. Ερχονται με σκοπό να αναστατώσουν τις ζωές των γιων τους… Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Αντώνης Αγγελόπουλος, γνωστός για τις πολλές και καλές δουλειές του, το σενάριο υπογράφει ο Νίκος Μήτσας, ενώ για τους ρόλους των γιων ήδη βολιδοσκοπούν, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μας, τον Μιχάλη
Τιτόπουλο και τον βραβευμένο Θάνο Τοκάκη. Μένει να θυμίσουμε ότι η ΕΡΤ θα συνεχίσει για ακόμα μία χρονιά «Τα καλύτερά μας χρόνια» -αλλά χωρίς την παρουσία των μικρών, που μεγάλωσαν πια, και ψάχνει πρωτοετείς φοιτητές θεατρικών σχολώναλλά και το «Χαιρέτα μου τον πλάτανο».

 

Από τη στήλη της Ντέπυς Γκολεμά στο Secret των Παραπολιτικών

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00