Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

Ο «Σιωπηλός δρόμος» περνά από το Mega

Άρχισαν τα γυρίσματα της νέας σειράς που υπογράφει το δίδυμο Τσαμπάνη – Καλκόβαλη των «Άγριων Μελισσών»

 

Μια νέα μίνι σειρά υψηλότατων προδιαγραφών ετοιμάζει το Mega. Ο λόγος για την αστυνομική μίνι σειρά μυστηρίου «Σιωπηλός δρόμος» που υπογράφει το συγγραφικό δίδυμο των «Άγριων Μελισσών» Πέτρος Καλκόβαλης και Μελίνα Τσαμπάνη. Η σειρά, σύμφωνα με πληροφορίες της «OΝ time» ξεκίνησε γυρίσματα την προηγούμενη εβδομάδα. Θα ξεδιπλωθεί σε 12-13 επεισόδια, υπολογίζεται να είναι έτοιμη τον Μάρτιο ή τον Απρίλιο και από εκεί και πέρα θα είναι επιλογή των ανθρώπων του προγράμματος του Mega για την ημερομηνία της πρεμιέρας της.

 

Στο πρωταγωνιστικό καστ συμπεριλαμβάνονται μεγάλα ονόματα από το χώρο της υποκριτικής: Χρήστος Λούλης, Κάτια Γκουλιώνη (η κινηματογραφική «Ευτυχία»), Αντώνης Καφετζόπουλος, Μυρτώ Αλικάκη, Χαρά Μάτα Γιαννάτου που ξεχώρισε πέρσι από τη συμμετοχή της στο «Κόκκινο Ποτάμι» του Μανούσου Μανουσάκη, Πηνελόπη Τσιλίκα, Μαρίσα Τριανταφυλλίδου και Γιάννος Περλέγκας.

 

Τη σκηνοθεσία της σειράς υπογράφει ο Βαρδής Μαρινάκης. Η πλοκή ξεκινά με την απαγωγή ενός λεωφορείου με μαθητές εύπορων οικογενειών, που ταράζει τόσο τους οικείους τους όσο και ολόκληρη την κοινωνία.

 

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα OnTime την Δευτέρα 11 Ιανουαρίου

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00