Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Στο «Mega Star» αυτό το Σαββατοκύριακο

Tο «MEGA STAR», η πιο γνωστή μουσική εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης, με το μοναδικό ρεκόρ των 22 συνεχόμενων σεζόν στον τηλεοπτικό αέρα δίνει ραντεβού και αυτό το Σάββατο και Κυριακή στις 17:40 στο MEGA με τη Μαντώ Γαστεράτου και τον Αντώνη Δημητριάδη.

 

Το Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2021, η Μαντώ και ο Αντώνης, φιλοξενούν την πολυτάλαντη Κόνι Μεταξά σε μία ειλικρινή και χιουμοριστική συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης. Η Κόνι παρουσιάζει unplugged το τραγούδι της «Θέλω Και Δεν Θέλεις», ενώ ο Αντώνης την υποβάλει σε ένα απολαυστικό γλωσσικό challenge. Σε αποκλειστική συνέντευξη για το κοινό του «MEGA STAR» η Ελένη Φουρέιρα μας μιλάει για την εντυπωσιακή της εμφάνιση στο φετινό Madwalk και όλα όσα θέλουμε να μάθουμε για τα επαγγελματικά της σχέδια. Ακόμα, παρακολουθούμε αποκλειστικά πλάνα από το νέο βίντεο κλιπ της Έλλης Κοκκίνου για το τραγούδι «Τι Έχω Τραβήξει» που αποτελεί προπομπό του νέου της δίσκου. Φυσικά, από το «MEGA STAR» δε θα μπορούσε να λείπει το ελληνικό chart αγαπημένων επιτυχιών, όπως διαμορφώθηκαν από τις προτιμήσεις του κοινού.

 

Την Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2021 σε αποκλειστική μετάδοση για την Ελλάδα μέσα από το «MEGA STAR» έρχεται ο διάσημος Βρετανός τραγουδιστής Sam Smith, που έγινε ιδιαιτέρως γνωστός και στη χώρα μας, ερμηνεύοντας το τραγούδι της τελευταίας ταινίας του James Bond. Ακόμα, η Μαντώ και ο Αντώνης θα μας ενημερώσουν για το international chart αλλά και για όλα όσα συμβαίνουν και θέλουμε να μάθουμε για τη μουσική που αγαπάμε!

 

«MEGA STAR» ΣΑΒΒΑΤΟ 9 ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ 10 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2021

ΣΤΙΣ 17:40 ΣΤΟ MEGA ΜΕ ΤΗ ΜΑΝΤΩ ΓΑΣΤΕΡΑΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ

 

Instagram: @megastargr

#MegaStar

 

 

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:

Σκηνοθεσία: Γιάννης Γαλανούλης

Οργάνωση Παραγωγής: Ορέστης Φασούλας

Project Manager: Ευρυδίκη Μπεθάνη

Διεύθυνση Παραγωγής: Χάρης Φυσερός

Αρχισυνταξία: Μιχάλης Προβατάς

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00