Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

Κατερίνα Λιόλιου:«∆εν µπορώ να ακούω άλλα ψέµατα και άλλες χαζοµάρες»

Το πρωΐ της Τετάρτης η Κατερίνα Λιόλιου έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό δύο αναρτήσεις που προκάλεσαν μεγάλη εντύπωση. Η ταλαντούχα τραγουδίστρια όλο το τελευταίο διάστημα που έχει έρθει στο φως η σχέση της με τον Πέτρο Κωστόπουλο έκανε διάφορες αναρτήσεις, είτε από το ταξίδι τους στο Ντουμπάι είτε για να στείλει ευχές στους θαυμαστές της, είτε για να προμοτάρει το νέο της τραγούδι, ωστόσο αυτή τη φορά επέλεξε να πει τη δική της αλήθεια. «Δεν μπορώ να ακούω άλλα ψέματα και άλλες χαζομάρες. Please. Stay cool», ξέσπασε η τραγουδίστρια.

 

Λίγα λεπτά αργότερα, η Κατερίνα Λιόλιου αποφάσισε να κάνει μία νέα ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. «Όλη η ενέργειά μου πηγαίνει στο νέο μου τραγούδι, που έχω ετοιμάσει εδώ και μήνες για σας με την ομάδα μου! Είμαι πολύ περήφανη για αυτή τη δουλειά, αφού έχουμε περάσει άπειρες ώρες στο στούντιο για να σας δώσω να ακούσετε κάτι πραγματικά πολύ όμορφο. Μουσική… αυτό που κάνω και το μόνο που με ενδιαφέρει. Έρχεται σύντομα… Σας αγαπώ πολύ», ήταν το δεύτερο μήνυμά της.

 

Στο μεταξύ μέσα από το «Happy Day» αποκαλύφθηκε ότι ο πρώην εκδότης είχε μοιραστεί με τους διαδικτυακούς φίλους του στο Instagram μια φωτογραφία μαζί με την τραγουδίστρια, την οποία βέβαια διέγραψε λίγα λεπτά αργότερα. Στο εν λόγω στιγμιότυπο φαίνεται ένα γυναικείο χέρι να κρατά την κάρτα εισόδου ενός δωματίου ξενοδοχείου.

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα OnTime την Πέμπτη 7 Ιανουαρίου

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου