Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Στη Νίκη Εκδοτική οι μετοχές της Alpha Editions

Στην εξαγορά μετοχών της “Alpha Editions” προχώρησε η εταιρεία “Νίκη Εκδοτική A.E”.

 

Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας “Νίκη Εκδοτική A.E”. ολοκληρώθηκε η εξαγορά των μετοχών της εταιρείας “Alpha Editions”.    Η εταιρεία “Alpha Editions”δραστηριοποιείται στον τομέα των περιοδικών εκδόσεων και των ψηφιακών μέσων και εδκίδει τα περιοδικά «ELLE», «HELLO», «7 ΜΕΡΕΣ TV» και «4 ΤΡΟΧΟΙ» .

 

Να σημειωθεί ότι τις μετοχές της “Alpha Editions” κατείχαν ως σήμερα οι Ατιικές Εκδόσεις, η Slitonia Ltd και η Victory Media.

 

Οι νέοι μέτοχοι ευχαρίστησαν τον κο Θεοχάρη Φιλιππόπουλο για την συμβολή του στην έως σήμερα πορεία της Alpha Editions.

 

Eνώ η νέα σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου, σύμφωνα με την ανακοίνωση έχει ως εξής:

 

Πρόεδρος αναλαμβάνει ο κος Παντελής Σμυρνιωτάκης. Αντιπρόεδρος η κα Αναστασία Σμυρνιωτάκη και Διευθύνων σύμβουλος ο κος Κωνσταντίνος Λαζαρίδης.

 

Παράλληλα τη Γενική Διεύθυνση θα εξακολουθεί να ασκεί η κα Δήμητρα Κρίθαρη.

 

Η  Νίκη Εκδοτική, με την εξαγορά αυτή διευρύνει τη δραστηριότητά της και συνεχίζει τις επενδύσεις σε συγγενείς κλάδους (περιοδικά έντυπα) καθώς και στα ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης (digital media), προκειμένου να προσαρμοστεί στις νέες συνθήκες της αγοράς, όπως αυτές εξελίσσονται διεθνώς.

 

Τέλος η ανακοίνωση αναφέρει: “Όραμα και δέσμευση των νέων μετόχων της ALPHA EDITIONS AE είναι η διαρκής ανάπτυξη της εταιρείας και η διατήρηση της ηγετικής θέσης των brand names που διαχειρίζεται, καθώς και η ενίσχυση του συνόλου της δραστηριότητάς της στην ελληνική αγορά.”

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου