Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

Γκρίνια Παναγιωτόπουλου και για «Ράδιο Αρβύλα»

Ακόμα και η ώρα προβολής του «Ράδιο Αρβύλα» με τον Αντώνη Κανάκη και την παρέα του αποτέλεσε σημείο τριβής μεταξύ του διευθυντή Ενημέρωσης του Open, Χρήστου Παναγιωτόπουλου, και της Διεύθυνσης Προγράμματος του καναλιού της Παιανίας. Βλέπετε, όπως είναι σε θέση να γνωρίζει η στήλη, ο ίδιος επιθυμούσε την τοποθέτηση της εκπομπής πριν από τις 7 το απόγευμα, οπότε και ξεκινά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων, προκειμένου να εξασφαλίζει καλύτερο lead in.

 

Ως εκ τούτου, η απόφαση της διοίκησης να ξεκινούν οι Ράδιο Αρβύλα κάθε μέρα στις 8, μετά δηλαδή την ολοκλήρωση του δελτίου με τη Νίκη Λυμπεράκη, κάθε άλλο παρά ικανοποίησε τον Χρήστο Παναγιωτόπουλο, ο οποίος εξακολουθεί να θέτει ζήτημα εμποδίων που βάζουν κάποιοι στην προσπάθειά του να οδηγήσει τα νούμερα του ενημερωτικού τομέα σε σταθερά διψήφια ποσοστά.

 

Την ίδια στιγμή, πάντως, η κόντρα του με την κεντρική παρουσιάστρια Νίκη Λυμπεράκη συνεχίζει να βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, αφού κατά καιρούς δίνονται ακόμα περισσότερες αφορμές, πέραν της μόνιμης αντιπαράθεσης για το περιεχόμενου του δελτίου. Αυτήν τη φορά, η δημοσιογράφος δυσαρεστήθηκε έντονα με την απόφαση του Χρήστου Παναγιωτόπουλου να μην πάρει άδεια στη διάρκεια των εορτών (όπως συνέβη στα υπόλοιπα κανάλια), με το αιτιολογικό ότι επρόκειτο για μια πρώτης τάξεως ευκαιρία προκειμένου το δελτίο να κερδίσει τηλεθεατές από τον ανταγωνισμό.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου