Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

Σε κοινή γραµµή «Εφ.Συν.», «Αυγή» και «∆ηµοκρατία»

Τις πληγές του ανταγωνισμού μεταξύ των φιλοΣΥΡΙΖΑϊκών εφημερίδων και των σχέσεων των διευθυντικών τους ομάδων με την Κουμουνδούρου έξυσε η ρητορική της αξιωματικής αντιπολίτευσης για το θέμα των κυβερνητικών στελεχών και των παραγόντων του υγειονομικού τομέα στους οποίους δόθηκε προτεραιότητα όσον αφορά τη διαδικασία του εμβολιασμού.

 

Βλέπετε, για ακόμα μία φορά, από την πλευρά τόσο της «Εφημερίδας των Συντακτών» όσο και της «Αυγής» τέθηκε θέμα προνομιακής πληροφόρησης του Κώστα Βαξεβάνη, αλλά και στοχευμένης ανάδειξης των σχετικών δημοσιευμάτων του «Documento». Για τον λόγο αυτό, δεν είναι τυχαίο ότι, ιδιαίτερα στην ιστοσελίδα των «Συντακτών», η αναδίπλωση της κυβέρνησης έπαιξε… απολύτως θεσμικά και τυπικά.

 

Ωστόσο, αυτό που θα πρέπει να προσέξουν οι διευθυντές σύνταξης των εφημερίδων και των sites που πρόσκεινται στον ΣΥΡΙΖΑ είναι η απόλυτη ταύτιση των βασικών θεμάτων τους με τη «Δημοκρατία» του Γιάννη Φιλιππάκη, γεγονός που έρχεται να επιβεβαιώσει ότι η γραμμή του τελευταίου βρίσκεται σε απόλυτη σύμπνοια με τη γραμμή της Κουμουνδούρου, και δη του Θανάση Καρτερού. Ιδιαίτερα τις τελευταίες ημέρες, τα πρωτοσέλιδα έμοιαζαν σε βαθμό… σκανδαλώδη όσον αφορά την κάλυψη της διαδικασίας του εμβολιασμού.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου