Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

Τα σενάρια για τις θεµατικές άδειες

Τηλεόραση

Tην όρεξη στους καναλάρχες που έχουν εκφράσει εδώ και καιρό την επιθυμία τους για την απόκτηση θεματικής άδειας είναι πιθανό να ανοίξει το νομοσχέδιο Πέτσα
για τα ΜΜΕ. Ηδη τις προηγούμενες ημέρες υπήρξαν έντονες αντιδράσεις από την πλευρά των ιδιοκτητών των τηλεοπτικών σταθμών πανελλήνιας εμβέλειας για τη διάταξη που θα επέτρεπε στο Μακεδονία TV του Θοδωρή Κυριακού να καταστήσει από το «παράθυρο» το δεύτερο τη τάξει κανάλι του ομίλου του Αμαρουσίου πόλο προβολής προγράμματος γενικού περιεχομένου.Ωστόσο, το πιο ορατό ενδεχόμενο εξασφάλισης θεματικής άδειας για τον συγκεκριμένο τηλεοπτικό σταθμό εξακολουθεί να απασχολεί τον ιδιοκτήτη του ομίλου.

 

Σε περίπτωση προκήρυξης θεματικών αδειών, είναι πολύ πιθανό να μπει στο παιχνίδι και η πλευρά του Γιάννη Αλαφούζου, ο οποίος ούτως ή άλλως είχε πριν από αρκετό καιρό στα σκαριά τη δρομολόγηση του ενημερωτικού ΣΚΑΪ24.

 

Σε αυτήν τη φάση, πάντως, αν και εφόσον επέλεγε να μπει στον χορό αυτό, θα εστίαζε το ενδιαφέρον τουσε έναν τηλεοπτικό σταθμό ψυχαγωγικού περιεχομένου με έφεση στα γυναικεία κοινά, όπου τα οικονομικά οφέλη είναι σαφώς μεγαλύτερα. Εξάλλου, το project θαμπορούσε να ενισχυθεί και από τα «βαριά χαρτιά» της ψυχαγωγίας του καναλιού του Νέου Φαλήρου, δηλαδή το «Big Brother» και το «Survivor».

 

Στην ίδια κατεύθυνση θα προτίθετο να κινηθεί, όπως λέει σε συνομιλητές του, και ο Φίλιππος Βρυώνης (φωτ. κέντρο), ο οποίος έχει δώσει ισχυρό στίγμα στο τηλεμάρκετινγκ τα τελευταία χρόνια και ουδέποτε φαινόταν να ικανοποιείται με την εξάντληση της δραστηριότητάς του στο επίπεδο των περιφερειακών καναλιών και στην απογευματινή ζώνη του Σαββατοκύριακου του Open (με βάση το deal εξαγοράς της συχνότητας του παλαιού Epsilon) από τον Ιβάν Σαββίδη.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00