Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

Σε θέση µάχης «∆ιάσηµοι» και «Μαχητές»

Στον  «αέρα» του καναλιού του Φαλήρου είναι από χθες το βράδυ και πάλι το «Survivor» και η πρεμιέρα του ήταν αρκετά εντυπωσιακή. Όπως πρώτη είχε γράψει η «OΝ time», στον Άγιο Δομίνικο βρίσκεται ήδη και η Ανθή Σαλαγκούδη η οποία έχει ενταχθεί στην ομάδα των «Διάσημων».

 

Από την ομάδα των «Διάσημων» ξεχωρίζει μέχρι στιγμής η περσινή νικήτρια του «GNTM» Κάτια Ταραμπάνκο, που σημειώνει εξαιρετικές επιδόσεις και φυσικά το γεγονός αυτό έχει προκαλέσει γκρίνιες και έριδες στην ομάδα της. Αντιθέτως, δυσκολεύονται αρκετά στα πρώτα αγωνίσματα οι δύο λαϊκοί τραγουδιστές των «Διάσημων», ο Τριαντάφυλλος αλλά και ο Πάνος Καλλίδης.

 

Γενικά, οι καιρικές συνθήκες δεν είναι ευνοϊκές και έτσι θα συνεχίσουν, δηλαδή με μουσώνες για όλο τον επόμενο μήνα. Στο μεταξύ, λίγες ώρες πριν από την πρεμιέρα ο νέος παρουσιαστής του προγράμματος Γιώργος Λιανός έστειλε το δικό του μήνυμα: «Είναι τεράστια η χαρά μου, μετά τον πιο δημοφιλή μουσικό διαγωνισμό, το “Voice”, θα βρεθώ στο πιο δύσκολο και φημισμένο ριάλιτι επιβίωσης παγκοσμίως, που πραγματικά έχει λείψει από τους δέκτες μας. Με λες λοιπόν και τυχερό. Το “Voice” και το “Survivor” είναι σπουδαία προγράμματα και είμαστε τυχεροί που προβάλλονται στην ελληνική τηλεόραση.

 

Είμαι, λοιπόν, πολύ χαρούμενος που θα παρουσιάσω το πιο διάσημο και δύσκολο ριάλιτι επιβίωσης στον κόσμο. Εύχομαι σε αυτές τις δύσκολες μέρες καραντίνας που περνάμε να προσφέρουμε στον τηλεθεατή μια όμορφη “απόδραση” από την καθημερινότητα, μέσα από τις υπέροχες εικόνες και ιστορίες που θα εκτυλίσσονται καθημερινά μπροστά του». Δεν απέφυγε να αναφερθεί στον Σάκη Τανιμανίδη λέγοντας: «Σε φιλικό επίπεδο φυσικά και θα μου λείψει. Από εκεί και πέρα ξέρουμε και οι δύο ότι στη δουλειά μας καμία επαγγελματική πρόκληση δεν πρέπει να μένει αναπάντητη. Είμαι εδώ για να φέρω το καλύτερο αποτέλεσμα»

 

 

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα OnTime τη Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου