Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

«Μέχρι κεραίας» της Ντέπυς Γκολεμά

Ο πρωθυπουργός της χώρας είναι επιδειξίας, κραυγάζει από το βήμα της Βουλής, η βουλευτίνα του ΣΥΡΙΖΑ. Κυρία μου, πάρτε τα λόγια σας πίσω, φωνάζει ένας καψερός της ΝΔ, από τα έδρανα. Όχι δεν τα παίρνω, λέει εκείνη με σθένος. Είναι επιδειξίας, διότι έχει τεράστια πλούτη και τα επιδεικνύει. Αυτό είναι σωστή αντιπολίτευση. Ειδάλλως, είσαι επιδειξιομανής και φαίνεσαι….

 

Στο μεταξύ αυτή την κυρία που αγνοεί τη σημασία της λέξης που ξεστομίζει την πληρώνουμε κανένα πεντοχίλιαρο η να τα κάνω όλα πετσετάκια.;

Κυριακάτικη εφημερίδα του καναλιού που δουλεύει ο υπέροχος Γιώργος Αυτιάς, βγάζει ένθετο για το κρασί. Τον ‘οινοχόο’. Λογικό. Ο Γιώργος που πρέπει ντε και καλά να το διαφημίσει, στην εκπομπή του, εννοεί να τον λέει Ηνίοχο. Και δως του ο Ηνίοχος και ξανά ο Ηνίοχος. Πόσους Ηνίοχους να πιούμε βρε Γιώργο μου; Ντίρλα θα γίνουμε….

 

Δέκα μέρες διακοπές Χριστουγεννιάτικες θα πάρουν οι συντελεστές των Άγριων Μελισσών να ξεκουραστούν από α γυρίσματα και να πάνε άλλος στον Παρνασσό για σκι, άλλος στο Σαιν Μόριτς και σε όλους τους εξωτικούς προορισμούς που θα ξεχυθούμε άπαντες τούτες τις γιορτές. Μόνο τον Μιλτιάδη βλέπω να κάθεται εδώ να αποτελειώσει το πεύκο με το τσεκούρι….

 

Τώρα που λέω αυτά θυμάμαι τα χρόνια που δεν υπήρχε στη ζωή μας αυτός ο εφιάλτης, τα γραφεία Τύπου μας τρέλαιναν με ανακοινώσεις του τύπου που θα περάσουν τα Χριστούγεννα οι σταρ της τηλεόρασης. Εμείς δε μαζευόμαστε στο τραπέζι τα Χριστούγεννα αν δε ξέραμε σε ποια εξωτική παραλία στα Κανάρια νησιά κάνει τα μπάνια της η Μενεγάκη….

 

Και ποιος είναι ο βασικός υπαίτιος που θα στερηθούμε να επεισόδια από τις Άγριες μέλισσες, μέσα στις γιορτές, λες και είναι οι συνηθισμένες γιορτές; Όποιος πέταξε 16 επεισόδια τις Παρασκευές έτσι για ένα καπρίτσιο….

 

Ρε Βαζελάκι Κωσταντή, ερωτεύτηκες και θέλεις να κάψεις όλο τον Πειραιά για χάρη της? Για χάρη της Δρόσως στάχτη και μπούρμπερη το Καραϊσκάκη? Άραξε στο κάμπο αγόρι μου….

 

Τελείωσε και αυτό το next top model, χαμπάρι δεν πήραμε. Και στην Ελαφόνησο να τους αφήνατε πάλι χαμπάρι δεν θα παίρναμε….

 

Η επιτυχημένη επαναφορά του Big Brother τη φετινή σεζόν φαίνεται πως ανοίγει τον δρόμο στους ανθρώπους του ΣΚΑΪ για φιλόδοξα τηλεοπτικά σχέδια. Τέτοια λένε μεταξύ τους στον ΣΚΑΙ και σταυροκοπιούνται, για το χάλι του reality….

 

Ο μόνος που θέλει ένα καλό λόγο είναι ο Ανδρέας Μικρούτσικός που είπε πως εκεί που έδινε τη μάχη για τη ζωή του, ξαφνικά βρέθηκε στον αέρα της εκπομπής. Ιδού η νίκη….

 

«Απόψε στις 11:00 στην ΕΡΤ 1 το Α’ Μέρος του Roads «Λίβανος: Σε αναζήτηση ελπίδας». Την επόμενη Δευτέρα το Β’ Μέρος και ουσιαστικά το τελευταίο επεισόδιο του Roads, καθώς η ΕΡΤ σταματά την εκπομπή». Αυτά είπε ο Πάνος Χαρίτος, του οποίου έληξε η σύμβαση.

 

Εσένα όταν σε ρωτάνε θα λες μόνο για το Voice, για το survivor θα κάνεις τη πάπια, είπαν στο Γιώργο Λιανό οι άνθρωποι του ΣΚΑΙ. Και αυτό κάνει αξιοπρεπώς το παλικάρι….

«Είναι μεγάλη μου χαρά και τιμή που είμαι επίσημα μέλος του δυναμικού του ΑΝΤ1. Αν και τα τελευταία χρόνια είμαι στον ΑΝΤ1 μέσω των παραστάσεων που παίζονται κάθε Κυριακή και συμφωνήσαμε να παίζονται για άλλα δύο χρόνια», είπε ο Μάρκος Σεφερλής. Ρωτηθήκανε όλοι; Γιατί ενδέχεται κάποιος να έχει αντίρρηση….

 

‘Κάνε την αγάπη πράξη ‘ μας λέει ο ΑΝΤ-1 τούτες τις γιορτές, στηρίζοντας το χαμόγελο του παιδιού. .

 

Ο παλιός ελληνικός κινηματογράφος στο just the two of us’. Αύριο Πέμπτη, διπλό επεισόδιο με Σάββατο. Και φυσικά με τη Ζωζώ παρούσα….

 

Ο μεγάλος μαραθώνιος κατά της φτώχειας, της Πειραϊκής εκκλησίας βρίσκει ανταπόκριση από το ΜΕΓΚΑ. Έτσι βοηθήστε όλοι όπως μπορείτε. Οι εποχές είναι πολύ δύσκολες….

 

Και φυσικά μην χάσετε την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου την «Ευτυχία». Μερικές φορές είμαστε πολύ περήφανοι για τις ταινίες που κάνουν οι Έλληνες σκηνοθέτες.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου