Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

Καρφιά από Βαξεβάνη για την «Εφ.Συν.»

Φωτιές ακόμη και εντός του φιλοΣΥΡΙΖΑϊκού Τύπου άναψε, όπως ήταν φυσικό, η αποκάλυψη των «Π» για τη βίλα Τσίπρα στο Σούνιο. O εκδότης του «Documento», Κώστας Βαξεβάνης, άφησε αιχμές σε συνομιλητές του στο περιβάλλον Τσίπρα για τον τρόπο με τον οποίο κάλυψε το θέμα κυρίως η «Εφημερίδα των Συντακτών» (με την οποία βρίσκεται σε διαρκή διελκυστίνδα), κάνοντας λόγο για τυπικές αναλύσεις και εμφανή διάθεση να μην μπουν τα στελέχη της στη… φωτιά.

 

Την ίδια στιγμή, πρόσωπα του στενού συστήματος Τσίπρα εξέφραζαν παράπονα ακόμη και για τη στάση της «Αυγής», καθώς ήθελαν ορισμένους εκ των αρθρογράφων της κομματικής εφημερίδας πολύ πιο αιχμηρούς. Στον αντίποδα, από την πλευρά ορισμένων δημοσιογράφων με καθαρή σκέψη σε «Εφ.Συν.» και «Αυγή» διατυπώθηκαν σοβαρές ενστάσεις για την επιλογή να υποστηρίξει αρχικά η Κουμουνδούρου ότι η όλη συζήτηση γινόταν για το σπίτι που νοίκιαζε ο πρώην πρωθυπουργός στην ίδια περιοχή τα προηγούμενα χρόνια και όχι για διαφορετικό ακίνητο. Με τον
τρόπο αυτόν και το κόμμα (και προσωπικά ο Τσίπρας) αυτοπαγιδεύτηκε και τα φιλοΣΥΡΙΖΑϊκά ΜΜΕ, όπως διαμηνύουν οι ίδιοι κύκλοι, εκτέθηκαν ανεπανόρθωτα. Μύλος δηλαδή.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00