Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

«Μέχρι κεραίας» της Ντέπυς Γκολεμά

Παίρνουν μπροστά οι μηχανές! Ήδη ξεκίνησαν τα γυρίσματα του master chef του πιο δυνατού χαρτιού που έχει τo STARΤ στη φαρέτρα του. Και εκπλήξεις θα έχουμε και δυνατούς παίχτες μια και ειδικά φέτος ο κλειστός χώρος της εστίασης έκανε πολλούς μάγειρες να δηλώσουν συμμετοχή. Έτσι πως πάμε άνετα δήλωνα και γω….

 

 

Στις 18 Ιανουαρίου το αεροπλάνο ξεκινά για Άγιο Δομίνικο με το πλήρωμα του φετινού Survivor. Εφοδιασμένοι όλοι ακόμα και με τα ακριβά φάρμακα, κινούν για το παιχνίδι που έχουμε βαρεθεί να βλέπουμε. Ένας δεν θα πάει μαζί και είναι ο Γιώργος Λιανός που έχει υποχρεώσεις με το Voice. Άμα τον ρωτάνε κάτι θα βρει να πει. Σε αυτά η αμίλητη παραγωγή είναι λαλίστατη…. Στα ψέματα!

 

Στο περασμένο ζωντανό ( ρε τα ζωντανά) του big brother υπήρχε η τέλεια ασυνεννοησία. Και εγώ το κατάλαβα που δεν του χαλαλίζω πεντάλεπτο. Στην παραγωγή είχαν τεράστιο πρόβλημα. Ο Μικρούτσικος έχοντας τελείως διαφορετική γραμμή κόντεψε να τα παρατήσει, οι άλλοι προσπαθούσαν να μπαλώσουν τα ασυμμάζευτα. Τη λύση έδωσε και πάλι το κοινό, που έδιωξε αυτόν που για χάρη του αύριο Πέμπτη θα απολογηθούν οι δικηγόροι του καναλιού στο Ραδιοτηλεοπτικό. Αν πάνε δηλαδή γιατί το θεωρούν μπανάλ….

 

Πιο πολύ θέλω να τελειώσουν όλες αυτές οι σαχλαμάρες τύπου survivor , bachelor κλπ, παρά η καραντίνα. ΟΚ, δεν είμαι καλά το ξέρω…. Ο πρώτος που είναι πιο καλά από όλους να σηκώσει το χέρι….

Καλά του χρόνου που θα είμαι πρόεδρος της επιτροπής τηλεοπτικών βραβείων για τη χρονιά 1920 άντε να δω μετά τις ‘ Άγριες μέλισσες’ τι θα περισσέψει….

 

Και δεν αργεί σιγά- σιγά να φανεί και κάθαρση! Θα φανερωθεί ποιος έσπρωξε τον Σέργιο να δηλητηριάσει τον πατέρα της Ελένης- καλά ποιος άλλος- και τότε η Μυρσίνη θα του πει –που του τα έχει μαζεμένα- ΕΣΥ σκότωσες το γιο μας όχι αυτή….

 

Πόσα χρήματα θα παίρνουν οι παίκτες του SURVIVOR; Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στο Πρωϊνό, η αμοιβή των Μαχητών θα είναι 4.000 το μήνα και των Διάσημων, ξεκινούν από 2,000 ευρώ την εβδομάδα και φτάνουν στις 7,000 ευρώ. Δηλαδή χοντρικά 20.000 το μήνα. Υπάρχει λέει και υποψήφια που ζήτησα ακατέβατα 14.000 τη βδομάδα. Ε, ρε φάπες….

Ποιος φταίει από την Ελαφόνησο που επέτρεψε γύρισμα του next top model, αγνοώντας το χώρο που είναι υπό προστασία; Μα ο δήμαρχος φυσικά. Τι και αν η Greenpeace Ελλάδας στο λογαριασμό της στο Instagram ανέβασε σχετικά στόρι με σκηνές από το GNTM, τονίζοντας πως είναι λάθος αυτό που κάνουν.Το Star Channel διευκρινίζει πως τηρήθηκαν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας της περιοχής το θηριώδες τζιπ που οδηγούσε η Βίκυ Καγιά δεν γυρίστηκε στην παραλία Σίμος αλλά στην παραλία Παναγίτσα. Συγνώμη αυτό είναι το θέμα η το θράσος να πας με θηριώδες τζιπ στην Ελαφόνησο κάνοντας σούζες; «Αναγνωρίζουμε ότι θα έπρεπε να έχει επισημανθεί κατά τη διάρκεια της προβολής του επεισοδίου» αναφέρεται μεταξύ άλλων στην απάντηση του Star Channel. Σιωπάτε και κλάψαμε….

 

Τατιάνα. Ξεκίνησε καλά, μπορεί καλύτερα. Θέλει ακόμα δούλεμα…

 

«Εργένη γιατί δεν παίζω; Απαγόρευση; Από τον ίδιο; Τον ρυθμίσανε και είπε “δεν θέλω να με παίζεται;”. Ποιος; Από το κανάλι; Γιατί να μην το παίζουμε; Μωρέ τι χαζομάρες είναι αυτές; Άσε ρε να το παίξουμε. Είναι δύσκολο η περίοδος παιδιά». Η απάντηση του Μουτσινά στην απαγόρευση του Bachelor. Αυτό να απαγορέψετε να παίξετε, είναι το θέμα, όχι να αναπαράγεται….

 

Δεν είναι διάσημος ο Τριαντάφυλλος που θα παίξει στο survivor; Σας παρακαλώ πολύ, σας παρακαλώ!

Έρχεται «The Bachelor 2»; που να ναι ο ίσκιος σου Θεέ να πάω να γονατίσω;

 

Βάνα Μπάρμπα εναντίον Αλέξη Γεωργούλη, σημειώσατε 5-0! Η πως ξεχνάνε οι πρώην πεινασμένοι τι θα πει να έχει πρόβλημα ο κλάδος. Αναπαύσου στις δόξες του Ευρωβουλευτή χρυσέ μου. Και ας μετρούσες τα ψιλά πριν σε φροντίσει ο φίλος σου να μπεις στο ψηφοδέλτιο. Όλα όμως έντιμα και σωστά καθότι ο λαός ψηφίζει….

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου