Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

Ζόρια σε ethnos.gr και imerisia.gr

Στο «κόκκινο» βρίσκονται τα sites ethnos.gr και imerisia.gr, αφού, παρά τις υποσχέσεις της ιδιοκτησίας Σαββίδη  για περαιτέρω επένδυση στους εν λόγω ιστότοπους μετά την αναστολή κυκλοφορίας της εφημερίδας «Εθνος», μέχρι στιγμής δεν έχει εγκριθεί το μπάτζετ για την ομαλή συνέχιση της λειτουργίας τους. Μάλιστα, το σχετικό φρένο φέρεται να έβαλε ο ίδιος ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ. Οπως αντιλαμβάνεται κανείς, η κατάσταση αυτή έχει προκαλέσει έντονη ανησυχία στις τάξεις των (λιγοστών) εργαζομένων που έχουν απομείνει στις ιστοσελίδες, ενώ όσοι εξ αυτών είχαν τη δυνατότητα αποχώρησαν για άλλα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

 

Επειτα από όλα αυτά, καθίσταται σαφές ότι, παρά τα περί του αντιθέτου λεγόμενα, η πλευρά Σαββίδη καταδεικνύει την επιθυμία της να ρίξει σχεδόν κατ’ αποκλειστικότητα το βάρος της ενασχόλησής της με το Open, αφήνοντας ξεκάθαρα σε δεύτερη μοίρα τα sites που φέρουν το όνομα δύο πάλαι ποτέ σημαντικών εφημερίδων. Την ίδια στιγμή, ωστόσο, κάθε άλλο παρά έχει βελτιωθεί η κατάσταση στον τηλεοπτικό σταθμό της Παιανίας, καθώς το κύμα αποχωρήσεων βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Συγκεκριμένα, άλλο ένα επιφανές στέλεχος του Τομέα Ενημέρωσης έβαλε τίτλους τέλους στην παρουσία του στο Open. Ο λόγος για τον μέχρι πρότινος επικεφαλής του οικονομικού ρεπορτάζ, Σπύρο Δημητρέλη, ο οποίος μετακινήθηκε στο capital.gr, όπου και ανέλαβε
διευθυντής.

 

Παράλληλα, ένας σημαντικός αριθμός στελεχών και δημοσιογράφων αναζητούν ανοικτά νέα επαγγελματική στέγη, αφού είτε είναι δυσαρεστημένοι από τις ενέργειες του Χρήστου Παναγιωτόπουλου είτε διαβλέπουν πως τα πράγματα θα χειροτερέψουν γενικότερα το αμέσως επόμενο διάστημα.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00