Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

«Μέχρι κεραίας» της Ντέπυς Γκολεμά

Μια χαρά θα την ένοιωσε ο Χατζηνικολάου την Δευτέρα το βράδυ. Μεγάλο πράγμα να αφήνεις τα μουσικά και να γυρίζεις στη δημοσιογραφία. Τόσο καιρό ο κόσμος καιγόταν και ο ΑΝΤ1 είχε δύο Αρναούτογλου. Αφού και οι τηλεθεάσεις δάκρυσαν….

 

Τελικά αυτό το “House Of Fame”, πρόκειται να βγει στον “αέρα” τον ερχόμενο Ιανουάριο, από τον ΣΚΑΪ. Ετοιμάζεται παρότι όλοι λέμε ότι φέτος το VOICE δεν έχει τρομερές φωνές. Αλλά σε σπίτι θα είναι, άνετα θα τη βγάλουν , πάει και το Survivor, μη τους κακολογούμε κάτι πρέπει να κάνουν για να υποφέρουν τα αυτιά μας…

 

Χαιρετίσαμε με μεγάλη χαρά δηλαδή, την επιστροφή του Μιχάλη Κεφαλογιάννη στον «οδηγό καλής ζωής»,. Η εκπομπή του στον Alpha θα έχει θέματα για τον καρκίνο του μαστού, αλλά ο λόγος που χαιρόμαστε είναι γιατί ο αγαπητός συνάδελφος συνήλθε, ξεπέρασε το πρόβλημα και επέστρεψε εδώ και καιρό, δυνατός. Μπράβο και πάλι μπράβο, όπως και στον καθένα που ξεπερνά αυτή τη μάστιγα….

 

Διαβάζω από το δελτίο Τύπου: «Η αρίθμηση των επεισοδίων της «Αγγελικής», έχει αλλάξει. Το ένα διπλό επεισόδιο γίνονται δύο μονά, ωστόσο δεν αλλάζει κάτι επί της ουσίας’ Εντάξει παιδιά, μην αναστατώνεστε. Θα τα βρούμε, δεν υπάρχει θέμα με τόσα που περνάτε και εσείς και εμείς. Και η Αγγελική κυρίως. Που ήταν διπλή και γίνεται δυο φορές μονή….

 

Πάνω από 1.950.000 τηλεθεατές για ένα ολόκληρο λεπτό πέρασαν το μήνα Νοέμβριο στη βίλα του έρωτα. Στο Bachelor δηλαδή σταθήκαμε 2.000.000 άνθρωποι ΕΝΑ ολόκληρο λεπτό το μήνα που μας πέρασε. Πώς το αντέξαμε μωρέ;

 

Γεννημένη στην Αμερική , κόρη μυστικού πράκτορα που έζησε στην Ασία και πέρασε πολλά, η Χριστίνα ήρθε να φωλιάσει στη ζεστή αγκαλιά του Style me Up. Και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου απογείωσε το στυλ της. Πραγματικά της καραντίνας η ψυχή είναι μια άβυσσος….

Βαστάτε Τούρκοι τα άρματα. Ανεβαίνουν οι τόνοι στο Big brother….

Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής¨ αν έχεις σπίτι στο Πήλιο και φιλοξενήσεις το καλοκαίρι υψηλά ιστάμενο της ΕΡΤ θα πάρεις μουσική εκπομπή το χειμώνα; Μια ερώτηση κάνω….

Καλόν θα είναι πάντως όσον αφορά το ΄Καρτ ποστάλ ΄και την υποδοχή της Βικτόριας Χίσλοπ από τη ΕΡΤ που φυσικά τιμά και εμάς, καλό θα είναι να ξεκαθαριστεί πλήρως ακόμα και ως κακοήθεια ότι ακούγεται στους διαδρόμους της ΕΡΤ. Πάντα μιλούσαν οι διάδρομοι της ΕΡΤ. Ενίοτε έλεγαν αλήθειες….

 

Ποιος κάνει την παραγωγή; Και τι σχέση έχει με αυτήν μέλος του ΔΣ της ΕΡΤ;Δεν υιοθετούμε κάτι, ρωτάμε και όποιος νομίζει ότι μπορεί να απαντήσει, ας απαντήσει. Δεν είναι καλό για την πορεία των ανθρώπων να υπάρχουν κακοήθη λόγια… του τύπου Γιάννης πίνει, Γιάννης κερνάει.

 

Και ο ΣΚΑΪ στην κορυφή της ενημέρωσης τον Νοέμβριο. Πιάσατε Ιμαλάια η ακόμα? Έβλεπα μια ταινία με τον Μπράντ Πητ, επτά χρόνια έκανε ο άνθρωπος να ανεβεί κορυφή. Εσείς κάθε μήνα? Μωρε Μπράβο….

Πέμπτη αύριο και ο Αντώνης Σρώιτερ έχει καλεσμένους τους ‘ άλλους τσιγγάνους΄. Αυτούς που βγήκα από το κοπάδι και πρόκοψαν οι άνθρωποι….

 

«Εξαιρετικοί όλοι, μπράβο τους. Εγώ δεν θα είμαι τελικά Δεν θα πάω κυρίως γιατί δεν μου είπαν, στην ακαδημία τραγουδιού. . Έχει σημασία ότι δεν μου είπε κανείς τίποτα, παρόλη την εμπειρία στο τραγούδι. Πάλι στην απέξω ο Νικόλας. Εγώ πιστεύω με κρατάνε εδώ πέρα στο κανάλι του Φαλήρου για κάτι άλλο που είναι πιο σχετικό με μένα και την ιδιότητά μου. Μόντελινγκ», είπε με χιούμορ ο Νίκος Μουτσινάς. Μη σου πω και αερόμπικ!

 

Φαίη Κυριακοπούλου και Δήμητρα Μπάκα εκτός ΑΝΤ1…

 

Τελικά “Ζακέτα Να Πάρεις” , δε φαίνεται να παίρνει σύντομα η Ελένη Ράντου. Η ΕΡΤ παγώνει την σειρά της, λογω μεγάλου κόστους. Καλέ στην Βικτόρια της είπατε να φέρει κανένα σάλι , καμία πασμίνα που κάνετε οικονομίες στην Ελένη;

 

Στον ΣΚΑΪ έκλεισε τελικά η Δούκισσα Νομικού όπως ανακοίνωσε το κανάλι. Η παρουσιάστρια θα αναλάβει ένα ψυχαγωγικό show μεταμορφώσεων ,αυτό που είχε προταθεί αρχικά στην Έλενα Χριστοπούλου -η οποία τελικά άλλαξε γνώμη.

 

«Αλλοιώνεται η δομή, δεν θέλω να βγαίνει έτσι», είπε για την εκπομπή της η Βικυ Χατζηβασιλείου. «Πάντα μια καινούργια αρχή έχει ενδιαφέρον, στρες, προσδοκία και αγωνία. Είναι ωραίο να ζεις τα συναισθήματά σου γιατί χωρίς αυτά δεν είσαι άνθρωπος. Ειδικά η δική μου δουλειά μου έχει ταλαιπωρηθεί, ζοριστεί και συρρικνωθεί λόγω της πανδημίας. Δεν μπορούμε να φέρουμε τους ανθρώπους από μακριά. Δεν μπορούμε να κάνουμε τη συνάντηση όπως θέλουμε γιατί δεν μπορούμε να έχουμε αγκαλιές, δεν μπορούμε να έχουμε κοινό. Αλλοιώνεται η δομή της εκπομπής και δεν θέλω να βγαίνει έτσι με έκπτωση.

 

Το «MasterChef» επιστρέφει τη νέα τηλεοπτική σεζόν με τον πέμπτο κύκλο του. «Τα μέτρα ασφαλείας είναι δρακόντεια, τα τεστ κορονοϊού θα είναι συνεχόμενα. Οι υποψήφιοι που θα δούμε στις οντισιόν μετακινήθηκαν στην Αθήνα με ειδική άδεια της πολιτικής προστασίας, ενώ θα υπάρχουν συνεχείς

 

Δεν φαντάζεστε ποια παρουσιάστρια σκέφτεται ο ΣΚΑΪ για την παρουσίαση του “Big Brother 2”. Τι λες καλέ; Το twitter την έχει χρήσει παρουσιάστρια αφού την αποθεώνει. Φυσικά και το φανταζόμαστε….το κορίτσι το λένε Κακκαβά.

 

 

 

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00