Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

Ικανοποίηση για την ΕΡΤ

Συνεχίζει την επένδυση στη μυθοπλασία η διοίκηση της ΕΡΤ. Σύμφωνα με τις σχετικές διαρροές, το σενάριο είναι έτοιμο και… ζητάει τρεις μαμάδες. Συζητήσεις γίνονται με την Ελένη Ράντου, τη Δάφνη Λαμπρόγιαννη και τη Ράνια Σχίζα.

 

Ανεξάρτητα πάντως από αυτό το σίριαλ, εκείνο που αξίζει να σημειωθεί είναι το γεγονός ότι η κρατική τηλεόραση ρίχνει πλέον το βάρος και στην prime time ζώνη, διεκδικώντας ευθέως μερίδιο από τη διαφημιστική αγορά. Πάντως, οι επιδόσεις σε επίπεδο τόσο τηλεθέασης όσο και γενικότερης αναδιοργάνωσης αρχίζουν να ικανοποιούν ακόμη και το Μέγαρο Μαξίμου.

 

Στο πλαίσιο αυτό και εν μέσω της γενικότερης ευφορίας, εξετάζεται το σενάριο παράλληλα με την επένδυση στην ψυχαγωγία να ενισχυθεί ακόμη περισσότερο ο ενημερωτικός τομέας, για τον οποίο είναι κοινώς αποδεκτό ότι σε πολύ μεγάλο βαθμό έχει αφήσει πίσω του τις εποχές του «λιβανίσματος» της εκάστοτε εξουσίας. Η ενίσχυση αφορά και το κομμάτι του πιθανού λανσαρίσματος νέων εκπομπών από το υπάρχον στελεχικό δυναμικό, αλλά και τη δημιουργία νέων στηλών στα ήδη υπάρχοντα προγράμματα.

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου